Nominace na Česko a Skotsko zveřejněna

Jordi Alba (© as.com)

Trenér národního týmu Vicente del Bosque zveřejnil nominaci na nadcházející kvalifikační duely proti České republice a Skotsku.

S výběrem Michala Bílka se La Roja střetne 7. října v Praze, se Skotama o čtyři dny později v Alicante. Španělsko už má postup na mistrovství Evropy 2012 jistý, Del Bosque se přesto rozhodl nominovat všechny zdravé hvězdy.

Největší novinkou je zařazení Jordi Alby. Levý bek Valencie je dalším z adeptů na tento post v reprezentaci, kde se hledá náhrada za Joana Capdevilu.

Do nominace se vrací barcelonské stoperské duo Gerard Piqué a Carles Puyol, nechybí ani Fernando Torres, jenž opět dostal přednost před Robertem Soldadem.

Nominace Španělska na zápasy proti Česku a Skotsku:

Brankáři: Casillas (Real Madrid), Reina (Liverpool) a Víctor Valdés (Barcelona).

Obránci: Sergio Ramos (Real Madrid), Arbeloa (Real Madrid), Puyol (Barcelona), Piqué (Barcelona), Albiol (Real Madrid) a Jordi Alba (Valencia).

Záložníci: Busquets (Barcelona), Xabi Alonso (Real Madrid), Fàbregas (Barcelona), Cazorla (Málaga), Mata (Chelsea), Javi Martínez (Athletic), Xavi (Barcelona), Thiago (Barcelona) a Silva (Manchester City).

Útočníci: Pedro (Barcelona), Torres (Chelsea), Villa (Barcelona), Negredo (Sevilla) a Llorente (Athletic).

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace