Novým trénerom Deportiva Domingos Paciência

Domingos José Paciência (© cba.ca)

Prezident Deportiva Augusto César Lendoiro včera odvolal z postu hlavného kouča José Luisa Oltru, novým trénerom tímu sa stal Domingos José Paciência.

43-ročný muž sa na pozícii trénera najviac preslávil v sezóne 2010/2011, keď so Sportingom Braga skončil svoju púť až vo finále Európskej Ligy. V osemfinále vyradila Braga Liverpool, vo štvrťfinále Dynamo Kyjev a v semifinále Benficu Lisabon. Vo finálovom stretnutí nestačila na Porto, ktoré rozhodlo o svojom víťazstve Falcaovým gólom v závere prvého polčasu. Naposledy trénoval tento Portugalčan Sporting Lisabon, 13. februára 2012 ale na lavičke tohto tímu skončil...

Bývalý útočník strávil ako hráč takmer celú svoju kariéru v Porte, okrem toho pôsobil ešte dve sezóny v španielskom klube CD Tenerife. Počas týchto dvoch rokov bol na Kanárskych ostrovoch jeho spoluhráčom aj Roy Makaay, neskôr kanonier Deportiva.

Nový tréner Deportiva La Coruňa bude dnes predstavený na štadióne Riazor o 13:30 hod., zmluvu podpíše do konca prebiehajúcej sezóny. Tá by mala byť automaticky predĺžená o ďaľší rok a to v prípade, ak by sa mu podarilo zachrániť Deportivo v La Lige.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace