O Las Palmas je zájem. Nabídky z Číny, Ameriky a Ruska jsem odmítl, prozradil klubový prezident

Miguel Ángel Ramírez (© as.com)

Las Palmas jsou v hluboké krizi a fanoušci hlasitě volají po změnách. Jedna z nich by se mohla dotknout vlastnictví klubu, prezident Miguel Ángel Ramírez ale zatím nabídky odmítá.

"Obdržel jsem nabídky na odkup mých akcií. Jedna byla z Číny a druhá z Ameriky a Ruska. Měly výši 140 milionů eur v Primeře a 120 milionů eur v Segundě. Odmítám však prodat klub lidem, kteří k němu nemají vztah. Oni by nikdy nedokázali ocenit význam Las Palmas a jejich znaku, neznají jejich historii. Pokud by se našel zájemce z Kanárských ostrovů, byl bych ochotný jednat," prozradil muž, který vlastní 60 procent akcií klubu a momentálně čelí obvinění z krácení daní.

Mnoho příznivců viní ze špatného umístění klubu, který sestupuje z nejvyšší soutěže, právě Ramíreze. Ten k tomu říká: "Nehodlám rezignovat, ale nechám hlasováním rozhodnout akcionáře, jestli mě ve funkci chtějí, nebo ne. Stejně tak budou rozhodovat o budoucnosti klubu, zdali přijmu jakoukoliv nabídku na jeho prodej, či ne. Mohu svůj osobní názor změnit na základě přání většiny."

Las Palmas i po pádu do Segundy chtějí udržet poměrně vysokou návštěvnost, držitelům permanentek na letošní sezónu proto zdarma prodlouží jejich platnost i pro nadcházející sezónu ve druhé lize. "Je to naše forma omluvy za sezónu plnou zklamání. Znak klubu si nezaslouží to, co jsme předváděli. Nejraději bych se každému příznivci omluvil osobně, protože jsme chybovali téměř ve všech rozhodnutích," uvedl Miguel Ángel Ramírez.

"Z posledních 35 let jsme strávili v nejvyšší soutěži jen 5. Jsme druholigový tým, ale budeme usilovat o to, abychom se co nejdříve vrátili do Primery."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace