O Pellegriniho je zájem. Nedávno odmítl AS Řím

Manuel Pellegrini (© marca.es)

Manuel Pellegrini je trenérem Málagy. Jak dlouho ale ještě bude tato věta platit? O chilského kouče je v Evropě zájem.

Nejvýrazněji se zatím projevil AS Řím, který přišel před dvěma týdny s konkrétní nabídkou, aby se El Ingeniero stal nástupcem odvolaného Zdeňka Zemana.

"Měli jsme ze strany AS formální nabídku, ale odmítli jsme ji, protože je polovina sezóny," prozradil Pellegriniho agent Jesúse Martínez. "Chelsea a další kluby se vyptávaly pomocí prostředníků, ne oficiálně. Manuelovi by se líbilo trénovat v Premier League, Serii A nebo Bundeslize. Uvidíme, v dubnu nebo květnu bychom měli mít o budoucnosti rozhodnuto."

Nepravděpodobné není ani Pellegriniho setrvání v Málaze. "Manuel má v Málaze platný kontrakt a naší první volbou je ho dodržet. Vše ale bude záležet na okolnostech," dodal Jesús Martínez.

Pellegrini se několikrát nechal slyšet, že jej nezlákají peníze, ale zajímavý projekt. Ten Málaga má, kvůli dluhům ho však zřejmě bude muset pozměnit. A to může být voda na mlýn ostatních zájemců...

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace