O Vadilla je v Evropě zájem, teď ho ale čeká půlroční pauza

Vadillo v souboji s Kaká (© marca.es)

Špatné zprávy pro Álvara Vadilla. Mladá hvězdička Betisu bude půl roku mimo hru kvůli zranění kolena.

To si teprve 17letý záložník přivodil v posledním utkání na hřišti Realu Madrid. Poraněné vazy znamenají operaci a dlouhou dobu rekonvalescence.

"Jsem naprostý optimista. Za pět šest měsíců by měl Vadillo bez problémů hrát, je mladý, takže se neočekává, že by při léčbě nastaly nějaké potíže," prohlásil doktor Santiago Pérez Hidalgo.

Na tribunách Bernabéu sledovali talentovaného fotbalistu zástupci AC Milán a Manchesteru United. Zájem Rudých ďáblů se jeví jako velmi vážný. Trenér Vediblancos Pepe Mel totiž potvrdil, že do kanceláří Betisu už dorazila konkrétní nabídka na přestup a spekuluje se, že pochází právě z Old Trafford.

"Mohu nabídku potvrdit, je z ciziny. Jeho cena se bude postupně zvyšovat. Pokud má dnes hodnotu 4 milionů eur, po 30 odehraných zápasech to může být 12. Následující měsíce by měl využít k tomu, aby se učil anglicky," naznačil Pepe Mel, kam by mohly vést další Vadillovy fotbalové kroky.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace