Od příchodu Diega Costy mám více volnosti, pochvaluje si Griezmann

Diego Costa a Antoine Griezmann (© as.es)

Antoine Griezmann neměl příliš povedený úvod sezóny a dostal se i do křížku s fanoušky Atlética. V posledních měsících už ale Francouz znovu patří mezi nejzářivější hvězdy La Ligy.

Samotný Griezmann vidí jako klíčový příchod Diega Costy. Atlético jej získalo už během loňského léta, kvůli zákazu posilování od FIFA ale mohlo Diega Costu zapsat na soupisku až v lednu.

"Od chvíle, co Diega Costa přišel, je vše lepší. Hodně mi pomohl. Od jeho příchodu mám více volnosti a prostoru, mohu si na hřišti tak trochu dělat, co chci, protože on na sebe váže obránce. To vše je velmi důležité a teď naplno věřím sobě a své hře. Jen si přeji, aby to tak zůstalo až do konce sezóny," uvedl Griezmann.

Sedmadvacetiletý Griezmann má v letošní sezóně na kontě už 24 branek. Měl by být i jednou z hlavních postav blížícího se mistrovství světa v Rusku. Absolvuje ho jako hráč Atlética, nebo vyslyší volání Barcelony, která je podle médií připravena hvězdného fotbalistu 100 miliony eur vykoupit?

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace