Odriozola, hříbě ze Zubiety

Odriozola je milovníkem koní (© marca.es)

Do prvního týmu Realu Sociedad se vloni zařadil další odchovanec, kterému je prorokována velká budoucnost. A sice Álvaro Odriozola.

Jedenadvacetiletý pravý bek odehrál v Primera División 2016/2017 solidní porci 15 zápasů a letos by se toto číslo mělo ještě navýšit, neboť Odriozola patří mezi velké talenty.

Odriozola prozradil, že jeho velkou vášní jsou kromě fotbalu koně. Vždyť dostihové závodiště je v San Sebastiánu kousek od tréninkového centra Realu Sociedad Zubiety. "Jako malý jsem na koních jezdil, protože rodina jich několik vlastní. Chodil jsem také na závodiště sledovat dostihy. Nevylučuji, že se někdy v budoucnu také stanu majitelem koní."

Hudba je dalším zájmem mladého fotbalisty: "Hudba je můj život. Posloucham ji každou chvíli. Letos se mi splnil sen vidět naživo Coldplay, navíc v Paříži. Ještě bych chtěl jít na koncert The Weeknd, který je označovaný za nového Michaela Jacksona. Ten pro mě navždy zůstane tím nejlepším."

Álvaro Odriozola nastoupil v obou ligových zápasech letošního ročníku v základní sestavě a Erreale pomohl ke dvěma vítězstvím, díky nimž se baskický klub po 14 letech ocitl na první místě tabulky La Ligy.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace