Ofenzivní zbraní Deporu jsou... obránci

Laure, Colotto, Lopo a Aythami (© as.com)

Není žádným tajemstvím, že pokud Deportivo něco postrádá, pak to jsou góloví utočníci. Jejich práci tak dělají z velké části obránci.

A dělají ji dobře, protože to je právě mužstvo Miguela Ángela Lotiny, které se může pochlubit defenzivní řadou s nejvíce nastřílenými brankami - sedmi. Aythami, Colotto a Lopo se trefili dvakrát, jednou se radoval Laure.

"Celý Raizor ví, že při rohových kopech se může něco udát. A vědí to i soupeři, kteří si dávají větší pozor," říká Aythami k této standardní situaci, při které celý stadion tuší, že může být svědkem gólové příležitosti.

Král zadní tyče Diego Colotto k tomu dodává: "Je logické, že při rohových kopech stadion ožije, protože jsme z nich dali už řadu branek. Lidé vycítí, že to může přijít znovu."

"Na standardní situace hodně spoléháme, věříme naší strategii. V sobotním utkání proti Realu Madrid to ale bude složité, Pepe a Carvalho jsou hodně důrazní, pokaždé vás faulují," přidává se Laure.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace