Ohlasy z Madridu po mistrovském titulu

Nadšení hráči Realu Madrid (© marca.es)

Fotbalisté Realu Madrid už ukončily oslavy mistrovského titulu. Jaké jsou jejich dojmy?

"Jsem šťastný, velmi šťastný. Je to můj první španělský titul, jsem na tým hrdý. Myslím, že jsme si zasloužili zvítězit za to, co jsme celý rok předváděli. Je to krásný pocit, když porazíte takový tým, jakým je Barcelona," prohlásil Cristiano Ronaldo.

Nadšený byl také kapitán týmu Iker Casillas: "Fanoušci si to zaslouží. Bylo to hodně náročné, ale nakonec se nám to povedlo právě díky jejich podpoře. Pro některé je to první titul, pro jiné už několikátý, ale každý to vnímáme stejně. Je to nádherný pocit. Pokud chcete vyhrát ligu, musíte potvrdit, že jste nejlepší z nejlepších."

"Musíme si to pořádně užít a oslavit to, protože je to nádherná odměna za tvrdou roční dřinu. V příští sezóně se chceme pokusit nejen o obhajobu, ale také o desátý triumf v Lize mistrů," přidal se argentinský fotbalista Ángel di María.

V podobném duchu mluvil rovněž Sergio Ramos: "Real Madrid je vítěz, je to pohár pro všechny jeho fanoušky, kteří jsou součástí klubu. Byla to náročná sezóna, ve které jsme museli bojovat v několika soutěžích. Jsme nadšení, že se nám podařilo získat titul, to si zaslouží pořádnou oslavu."

Své samozřejmě řekl také José Mourinho, jenž získal ligový titul už ve čtvrté evropské soutěži: "Tvrdě jsme pracovali každý týden, abychom se dostali až sem. Vyhrál jsem ligu v Portugalsku, Itálii a Anglii, ale nikde to nebylo tak těžké jako tady. Barcelona je klub s velkou tradicí, ale letos jsme si zasloužili titul my. Musíme poděkovat fanouškům za podporu, hlavně pro ně fotbal hrajeme, oni jsou naší motivací."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace