Online: Poslední hodiny přestupového období

Kdo změní dres na poslední chvíli? (© sportec.es)

Jako na konci každého přestupového, ani dnes nebude na našem webu chybět článek mapující všechny spekulace i potvrzené změny v týmech Primera División.

Letní přestupové okno se uzavře přesně o půlnoci. Některé obchody přesto mohou být potvrzené i o několik desítek minut později vzhledem k nutnosti dořešit veškeré formality.

06:01 - To je zdá se ohledně přestupů vše, děkuji všem za pozornost.

06:00 - Deportivo získalo Tiaga Pinta z Rio Ave.

06:00 - Real Madrid potvrdil prodej Lasse do Anzhi.

06:00 - Levante získalo útočníka Lassada.

00:25 - Dani Güiza hráčem Betisu? Zatím se zjišťuje, zda-li se dohody s Getafe podařilo dosáhnout včas. Zřejmě ne.

00:15 - Zaragoza měla rozjednaných několik posil, nakonec jí ale vyšel zřejmě pouze Săpunaru z Porta. Laguardia naopak odešel hostovat do Alcorcónu.

00:10 - Marquitos rozvázal smlouvu s Valladolidem.

00:06 - Hostování Essiena z Chelsea v Realu Madrid oficiálně potvrzeno.

00:00 - Přestupové okno oficiálně skončilo. To však neznamená, že v nejbližších desítkách minut nebudou odtajněny některé přestupy na poslední chvíli. I nadále budeme o všem informovat.

23:59 - A poslední posila pro Málagu. Ze Sportingu Lisabon přichází Onyewu na hostování s opcí na trvalý přestup.

23:41 - Dani Pacheco vloni hostoval z Liverpoolu v Rayu, také letos bude působit v La Lize. Reds jej zapůjčili Valladolidu.

23:40 - Málaga potvrdila, že získala na roční hostování z Manchesteru City Roque Santa Cruze.

22:45 - Miku opouští Getafe, i když zatím pouze na rok, který stráví na hostování v Celticu.

22:34 - Pokud Lass opustí Real Madrid, mohl by ho nahradit Essien z Chelsea. Jednání už probíhají.

21:37 - Ustaritz rozvázal smlouvu s Athleticem a je volným hráčem.

21:36 - Lassana Diarra je údajně blízko odchodu z Realu Madrid, a to do ruského Anzhi.

20:18 - Další fotbalista v hledáčku Málagy, a to záložník Oriol Romeu.

20:17 - Zajímavá informace ohledně Athleticu. Protože jeden z jeho hráčů (Javi Martínez) zaplatil svou výkupní klauzuli v posledním týdnu přestupového období, mají Lvi o měsíc navíc, aby přivedli náhradu. Baskický celek tak může sondovat přestupový trh celé září.

20:17 - Jorge Alonso skončil ve Valladolidu a upsal se Racingu.

20:16 - Další zájemce o Mikua je ze Skotska, a sice slavný Celtic. Přestup venezuelského útočníka Getafe je na spadnutí.

20:15 - Quero rozvázal smlouvu s Rayem.

20:15 - Yacine Brahimi hostuje z Rennes v Granadě.

20:13 - Málaga ještě nepotvrdila příchod Roque Santa Cruze a už pracuje na dalším. Měl by jím být Onyewu ze Sportingu Lisabon.

18:56 - A opět Getafe, které se už na tu nudu asi nemůže dívat. Miku má nabídku z Kataru, která se vedení klubu líbí, samotný hráč už z ní tak nadšený není. Že by po dlouhé době někdo, kdo odmítne miliony a dá přednost sportovnímu hledisku?

18:55 - Nejaktivnějším týmem posledních minut je Getafe. Madriďané potvrdili, že získali Paca Alcácera z Valencie na hostování a zapůjčili obránce Arroya do Alcorcónu. To ale není vše. Azulones se připojili do boje o Žigiće. Nejdříve by se však museli zbavit trojlístku Adrián Colunga, Miku a Dani Güiza.

18:28 - Ivan Klasnić podle všeho posílí Deportivo. Dvaatřicetiletý forvard už je ve Španělsku, aby se dohodl na podmínkách smlouvy.

17:37 - Stejně jako před lety, ani tentokrát se spojení Maicon a Real Madrid nestalo skutečností. Brazilský obránce sice bude na Bernabéu k vidění, jenže pouze v Lize mistrů jako hráč City, které jej koupilo z Interu Milán.

17:37 - Nizozemský obránce Van der Wiel byl spojován s Valencií, nakonec však vyměnil Ajax za PSG, jehož bohaté majitele zatím utrácení ve velkém na rozdíl od Al-Thaniho baví.

17:36 - Na Nicklase Bendtnera si dělala zálusk Celta Vigo, Dán se ale stal posilou Juventusu. Přestupu určitě tleskají i v Seville a Bilbau, protože to znamená, že Negredo a Llorente už Starou dámu nepřitahují

17:35 - Jelikož je ve Španělsku zřejmě siesta, tak se podíváme, kam zamířili někteří hráči, které spekulace posílaly do La Ligy. Atlético už mělo domluvené návrat Jurada, jenže nestihlo zaplatit 5 milionů eur včas. Šikovný záložník tak zamířil do Spartaku Moskva na roční hostování.

17:21 - I nadále sledujeme dění na přestupovém trhu, problém je, že... se nic neděje. Španělské kluby nemají na rozhazování, takže zatímco v Anglii létají v posledních hodinách desítky milionů eur, celky La Ligy hledají spíše fotbalisty na hostování. 

16:19 - Italský obránce Massimo Volta hostuje v Levante ze Sampdorie. Rychlost útočným výpadům valencijských by pak mohl dodat Obafemi Martins, o něhož Granotes rovněž usilují. Nigerijec je v současné chvíli hráčem Rubinu Kazaň.

16:00 - Nového nápadníka má Miku, jenž v Getafe patří mezi hráče, kteří jsou v případě dobré nabídky na prodej. Na vzájemnou spoupráci z Colisea si vzpomněl Míchel a rád by si dal repete v Seville.

15:50 - Vedení Betisu potvrdilo, že v nejbližších hodinách rozváže smlouvu s Juanmou.

15:40 - Thievyho uši si na rok odpočinou. Útočník Espanyolu, jenž upadl v nemilost příznivců, kteří na něj pískali, odchází hostovat do Las Palmas.

15:23 - Zajímavá zpráva ohledně Granera. Real Madrid má od roku 2014 dvouletou opci na jeho zpětné získání za 12 milionů eur.

15:21 - O vzrušení by se tak mohl postarat Athletic. Když pomineme, že sledovat neustálé dohady a Llorentem je zábavné samo o sobě, pak Lvi mají v kasičce 40 milionů eur, které vyinkasovali od Bayernu za Javi Martíneze. A to si říká o nějaké to utrácení... Monreal, Beñat, Íñigo Martínez nebo Raúl García. Jmen spojovaných s Athleticem je dost. 

15:20 - Od dvojice velkoklubů se žádné výrazné pohyby neočekávají. Real Madrid si nakonec zřejmě nechá Kaká i Carvalha, dva kolegy z lavičky, Barcelona po odchodu Afellaye do Schalke rovněž neplánuje další aktivitu na přestupovém trhu.

15:20 - Valencia by ráda získala nějakého pravé křídlo jako náhradu za Pabla Hernándeze, jenž odešel do Swansea.

15:19 - Sarpong odchází hostovat z Realu Sociedad do druholigového Hérculesu.

15:18 - Deportivo hledá útočníka. Již téměř domluveného Stuaniho jim vyfoukl před několika dny Espanyol.

15:17 - Atlético by se nebránilo prodeji dvojice Diego Costa a Godín.

15:13 - Noé Pamarot a David Cortés jsou v Granadě nechtěnými, což ale prvnímu nevzalo dobrou náladu. "Dnes se cítím jako Jack Bauer v seriálu 24 hodin. Uvidíme, jak to dopadne. Zbývá 14 hodin ze 24," napsal Pamarot ráno na svém Twitteru.

15:12 - Fernando Llorente podle italské Gazzety zamíří do Juventusu, ale až v zimě. Útočník Athleticu je v hledáčku i dalších velkoklubů.

15:10 - A znovu Rayo Vallecano. Madriďané potvrdili, že získali obránce Spartaku Moskva Rodriho.

15:10 - Rafa García si zopakuje loňské hostování z Raya v Xerezu.

15:09 - Athletic informuje, že rozvázal smlouvu s Davidem Lópeze. Bývalý křídelník Osasuny si tak může hledat tým, kterému se upíše zdarma.

15:08 - Fanoušci Realu Madrid se v posledních letech dožadovali více Španělů v týmu. Asi je tak nepotěšil již včera potvrzený odchod odchovance Granera do QPR... 

15:07 - Záložník Arana skončil v Racingu a zdarma se upsal Rayu Vallecanu.

15:05 - Granada poslala na hostování do San Roque Akronga a Cuera.

15:03 - Celta Vigo potvrdila, že získala na roční hostování Park Chu-Younga z Arsenalu. David Rodríguez naopak kádr nováčka Primera opustil formou rozvázání smlouvy a stal se hráčem druholigového Sportingu Gijón.

15:02 - Málaga oficiálně potvrdila, že získala zdarma Javiera Saviolu. Další posila do útoku by měla brzy následovat, a sice Roque Santa Cruz. Paraguayec se ale líbí i Betisu, kde hostoval vloni.

15:00 - Juli, jenž vloni hostoval v Řecku, rozvázal smlouvu s Rayem. Konkurzní správce se může radovat, o další plat méně.

14:59 - Odion Ighalo, jeden z hrdinů loňského postupu Granady, bude v andaluském celku hostovat i letos. 

14:57 - Hodně zajímavou rybku ulovila z anglických vod Mallorca. Giovani dos Santos se jí upsal na čtyři roky, již oficiálně. Kolik poputuje do poklady Tottenhamu, je zatím neznámé. Ostrované by také rádi Nikolu Žigiće. Naopak Sergi Enrich byl poslán na hostování do Alcorcónu.

14:50 - Byl spojován s Atléticem nebo Sevillou, Álvaro Vázquez ale nakonec zamíří do Getafe. Dosavadní hráč se již rozloučil s pracovníky Espanyolu. Azulones zároveň řeší, co s Adriánem Colungou a Dani Güizou. Ze strany Getafe je o tuto dvojku nezájem, bohužel pro něj stejného názoru jsou zatím všichni ostatní.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace