Online: Poslední hodiny přestupového období

Budou cinkat eura? (© nuevofutbol.com)

Zimní přestupové období končí dnešní půlnocí. Jako již tradičně vám nabídneme pravidelně aktualizovaný článek se všemi potvrzenými přesuny i spekulacemi, které poslední hodiny lednového okna nabídnou.

00:59 - To byl zdá se poslední obchod. Děkuji všem za pozornost a budu se těšit u dalšího konce přestupového období, tedy v srpnu.

00:22 - Tvrdá hra mezi Celtou Vigo a Granadou o Fabiána Orellanu nakonec skončila vítězstvím pro obě strany. Celestes hráče získali a to formou přestupu, což si přála Granada. Konkrétní cifra je zatím neznámá.

00:04 - Arsenal nakonec stihl dotáhnout přestup Nacha Monreala z Málagy. Londýnský klub vše potvrdil na své webové stránce. Málaga si rychle sehnala náhradu, z portugalské Ferreiry získala Vitorina Antunese.

00:00 - Zimní přestupové období končí. Některé přestupy však mohou vyplout na povrch se zpožděním až několika hodin, takže úplné jasno ještě není.

23:56 - Moisés Hurtado opouští Granadu, kterou mění za Gironu.

23:55 - Do konce přestupového termínu chybí už jen pět minut a Nacho Monreal je stále hráčem Málagy, přestup do Arsenalu zatím nebyl potvrzen.

23:12 - Alou Diarra odchází z West Hamu hostovat do Rennes. To nepotěší Espanyol, který o hráče rovněž usiloval. Pericos zároveň oznámili, že se loučí s Galánem, s nímž rozvázali smlouvu.

22:20 - Rubén Rochina mění Blackburn za Zaragozu. Obchod byl uzavřen jako půlroční hostování.

22:07 - Dobrodružství Rodolfa Bodipa v Deportivu končí, obě strany se dohodly na rozvázání smlouvy. Stejný osud potkal Saúla.

21:37 - Jaime Romero podle očekávání opouští Granadu, aby druhou polovinu sezóny strávil na hostování v Ordusporu.

21:36 - Hostování Isaaca Cuency z Barcelony do Ajaxu je hotové. Oba celky se podělí o hráčův plat fifty-fifty.

21:35 - Deportivo potvrdilo, že získalo obránce Kaká z Videotonu na hostování do konce sezóny. Po jejím skončení bude moci využít opci na trvalý přestup.

20:32 - Do Raya Vallecana se vrací jeden z hrdinů z loňské sezóny. Raúl Tamudo skončil v Pachuce a upsal se madridskému celku.

20:29 - Adrià Carmona si vyzkouší angažmá v Zaragoze, kam ho uvolnil na hostování AC Milán.

20:28 - Mohammed Abu rozvázal smlouvu s Rayem Vallecanem, kde hostoval z Manchesteru City.

20:26 - Pallardó mění Levante za Almeríi, a to formou hostování do konce sezóny. Levante opouští také útočník Ángel, aby na půlroku posílil Elche.

18:59 - Louis Saha podle všeho končí v Sunderlandu. Situaci bývalého útočníka Manchesteru United sleduje Deportivo, které právě do ofenzivy shání posilu. Bude jí tento 34letý Francouz?

18:50 - Vélez potvrdil, že získal na půlroční hostování Fernanda Gaga z Valencie. 

18:30 - Dani Pacheco je v dobré náladě. Na svůj Twitter vyvěsil fotografii modročerveného vybavení londýnského letiště s komentářem: "Už i londýnské letiště fandí Huesce."

18:18 - Tak že by přece jenom jedna bomba, i když směrem ven z La Ligy? Nacho Monreal údajně odcestoval do Londýna, aby dokončil přestup do Arsenalu, kam v létě zamířil i Cazorlita. Cena operace se má pohybovat okolo 10 milionů eur.

18:05 - Marc Muniesa byl po vážném zranění znovu zapsán na soupisku Barcelony B.

18:00 - Fernando Cavenghi vstoupil do sezóny v dresu Villarrealu skvěle, ale postupně uvadal. Žlutá ponorka ho proto pustila do Mexika, a sice do celku Pachuca. Ofenziva Villarrealu přišla také o Waltera Pandianiho. El Rifle zamířil i se svým 18letým synem Nicem do Atlética Baleares, které kope Segundu B. 

17:56 - Christian Bassedas, manažer Vélezu, pro argentinský deník Olé údajně potvrdil, že získal Fernanda Gaga z Valencie. A to díky tomu, že jeho klub je "obhájcem titulu a vzorem".

17:55 - Když už jsme u těch peněz, tak vedení ligy chystá nové pravidlo, podle něhož bude muset mít každý klub vyrovnaný rozpočet. V opačném případě mu vedení soutěže odmítne vydat registračku pro nově příchozí hráče. Pravidlo má začít platit už v létě, takže bude pořádné horko...

17:53 - Nechceme čtenáře odrazovat, to určitě ne, ale žádná přestupová bomba se ve Španělsku neočekává. Všechny týmy prozatím volí hostování, a to ve většině případů hráčů, kteří nejsou fotbalovému světu až tak známí. Holt nejsou peníze. Pokud slovo krize někde platí dokonale, pak je to ve španělském fotbale. S výjimkou Barcelony a Realu Madrid samozřejmě, ale ani jeden z velkoklubů zřejmě nebude ve zbytku přestupového okna aktivní.

17:48 - Celta Vigo by ráda posílila útok, a to starým známým Fabiánem Orellanou. Jenže zatímco Celestes se líbí hostování, Granada chce hráče zpeněžit. A to této neshodě asi vše ztroskotá.

17:46 - Isaac Cuenca má v Barceloně velkou konkurenci, což by mohl vyřešit hostováním v Ajaxu Amsterdam. Informaci přinesl deník El Mundo Deportivo.

17:45 - Fernando Gago dnes netrénoval s Valencií. Nejde o další prohřešek argentinského středopolaře, důvodem je údajně možný přesun do Vélezu na hostování.

17:42 - David Villa v Barceloně nehraje pravidelně, čehož chtěl využít Arsène Wenger. Barcelona ale odmítá El Guajeho prodat, nepřesvědčila ji ani částka okolo 12 milionů eur.  

17:40 - Dani Pacheco si vyzkouší další španělský tým, na hostování ho z Liverpoolu získala druholigová Huesca.

17:39 - Brazílie představila dresy pro nadcházející Konfederační pohár. Modelem byl Neymar, jenž je spojován s Barcelonou a Realem Madrid. Jeho přestup ale bude muset počkat minimálně do léta.

17:38 - Álvaro Negredo je znovu spojovaný s možným přestupem do Anglie. Tentokrát měl projevit zájem Everton. A zájmem myslíme částku okolo 12 milionů eur. Vzhledem k tomu, že Del Nido podle vlastních slov v minulých měsících odmítl podstatně vyšší cifry za své číslo devět, Everton tak ze strany prezidenta Sevilly zřejmě čeká nějaká ta jízlivá poznámka. 

17:35 - Deportivo se zajímá o Kaká. Fanoušci Realu Madrid však nemají důvod se radovat, protože nejde o pohasínající hvězdu jejich klubu, ale o jmenovce. Je jím 31letý Claudiano Bezerra da Silva, stoper maďarského Videotonu, jehož fotbalová přezdívka je shodná s tou někdejší opory AC Milán.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace