Online: Poslední hodiny přestupového období

Dění na přestupovém trhu vrcholí (© 3djuegos.com)

Ani v letošním letním přestupovém období nebude chybět pravidelně aktualizovaný článek, který bude mapovat veškeré dění na trhu.

A to nejen už potrvzené přestup, ale také veškeré spekulace, které kolují španělskými médii.

Přestupové období končí o půlnoci, je však možné, že některé přestupy vyjdou na světlo až několik hodin po uzávěrce, a to z důvodu vyřízení veškerých formalit.

02:35 - Děkujeme za pozornost, další vydání online přestupového speciálu je naplánované na konec ledna.

01:05 - Real Madrid a Manchester United Coentrãa nestihli dojednat.

00:18 - Granada získala na hostování Michaela Pereiru z Mallorcy a zároveň rozvázala smlouvu s útočníkem Carlosem Arandou.

00:04 - Tak pozor. Manchester United se údajně na poslední chvíli snažil získat Coentrãa a Real Madrid si zajistil náhradu v podobě Siqueiry z Granady. Zatím není jasné, zda se vše stihlo do půlnoci a je-li informace pravdivá.

00:00 - Hotovo! Letní přestupové okno právě skončilo. Některé přestupy ale mohou vyplout na povrch i se zpožděním několika hodin.

23:53 - Spolupráce mezi Udinese a Granadou opět zafungovala, na roční hostování do Španělska zamířil levý bek Matías Campos.

23:35 - Přestup Mesuta Özila do Arsenalu byl oficiálně potvrzen.

23:19 - Almería získala z Bragy 26letého křídelníka Héldera Barbosu.

23:11 - Mnoho povyku pro nic. Tak zřejmě skončí chystaný přestup Andera Herrery do Manchesteru United. Zní to neuvěřitelně, ale za krachem transferu zřejmě bude byrokratická chyba. Zástupci United zřejmě odflákli domácí úkol a do sídla LFP přijeli nedostatečně poučeni o tom, co vše zaplacení výkupní klauzule obnáší. Takže reparát v lednu?

23:09 - Další posila pro Espanyol. Z Udinese přichází na roční hostování Torje, jenž zná La Ligu z působení v Granadě.

22:59 - Onda Cerro informuje, že Mesut Özil už byl v sídle LFP "odhlášen" z La Ligy, respektive souspisky Realu Madrid. Oficiální potvrzení přestupu do Arsenalu tak můžeme očekávat každou minutou.

22:54 - Zkušený stoper Carlos Marchena se upsal Deportivu.

22:40 - Dvacetiletý útočník Jhon Córdoba hostuje v Espanyolu. Součástí dohody s klubem Chiapas je i opce na přetup.

22:33 - Otázka, zda-li Siqueira zamíří z Granady do Realu Madrid nebo Liverpoolu je zdá se vtipně zodpovězena. Na roční hostování by Brazilce měla získat portugalská Benfica.

22:31 - Podle Daily Mail zaplatí Arsenal za Mesuta Özila přesně 45 milionů eur, hráč pak podepíše smlouvu na pět let. Vypadá to, že detaily přestupu už zná celý svět, tedy kromě Arsenalu a Realu Madrid.

22:00 - Dvě hodiny do konce přestupového období a přestupy Özila a Andera stále čekají na potvrzení.

21:20 - Atlético potvrdilo, že získalo dvojici Toby Alderweireld a Josuha Guilavogui.

21:15 - Manchester United podle deníku Marca nabídl za Sami Khediru 40 milionů eur, ale u vedení Realu Madrid neuspěl.

20:50 - Podle deníku AS zástupci Manchesteru United v sídle LFP se snahou o složení výkupní klauzule Andera Herrery prozatím neuspěli, a to kvůli nespecifikovanému byrokratickému problému.

20:29 - Albín a Luna rozvázali smlouvu s Espanyolem.

20:28 - Getafe získalo na roční hostování mladého obránce Lisandra Lópeze z Benficy.

19:55 - Do sídla LFP míří společně s Anderem Herrerou tři zástupci Manchesteru United, složení výkupní klauzule ve výši 36 milionů eur by tak brzy mělo stát realitou.

18:05 - Zajímavou posilu oznámil druholigový Sabadell. Sezónu 2013/2014 v jeho dresu stráví zkušený útočník Raúl Tamudo.

17:51 - Pokud jste fanoušky velkých přestupů do La Ligy na poslední chvíli, tak vás asi čeká smutný večer. Barcelona a Real Madrid podle všeho již aktivní nebudou a zbytek ligy... nemá peníze.

17:50 - Podle SkySports je novým termínem oznámení příchodu Özila do Arsenalu 19. hodina.

17:49 - Prezident Realu Sociedad Jokin Aperribay potvrdil, že klub už neusiluje o žádnou posilu.

17:48 - Přestup Mesuta Özila do Arsenalu nebyl potvrzen, přestože se tak podle informací médií mělo stát v 17:30. Fanoušci Kanonýrů musí doufat, že se i v Anglii nezačali řídit oblíbeným a hojně používaným španělským "mañana", protože to už by bylo pozdě... 

17:21 - Hostování Álvara Vázqueze z Getafe ve Swansea bylo oficiálně potvrzeno.

15:48 - Díky neustálým dohadům, zda-li má být jedničkou Diego López nebo Iker Casillas, asi mnozí zapomněli, že členem Realu Madrid byl i Antonio Adán. To už ale neplatí, tento brankář dnes s klubem rozvázal smlouvu.

15:38 - Podle anglických médií potvrdí Arsenal příchod Mesuta Özila v 17:30.

15:26 - V Manchesteru už údajně shromažďují bankovky, aby daly dokupy cifru 36 milionů eur. Poslední hodiny Andera jako Lva?

15:05 - O útočníka Getafe Álvara má zájem Swansea. Dohoda o hostování je podle zpráv z Anglie téměř hotová.

14:50 - Real Sociedad, Osasuna, Levante, Valencia, Valladolid, Villarreal, Barcelona, Málaga, to jsou týmy, u nichž by byla jakákoliv aktivita na přestupovém trhu spíše překvapením.

14:48 - Sevilla se poohlíží se obránci a záložníkovi, na hostování by mohl odejít forvard Rusescu, přestože do klubu přišel teprve před několika týdny.

14:47 - Coentrão zůstává v Realu Madrid, což nabízí otázku, co bude se Siqueirou, jehož chce Granada prodat. Možnost přestupu do Madridu padla, naděje Andalusanů se tak upínají na Liverpool, který má o Brazilce rovněž zájem, jehož vyjádření penězi by se mělo pohybovat okolo 7 milionů eur.

14:45 - Getafe by se dnes rádo zbavilo obránce Lopa a útočníka Álvara, zatím se ale ani jeden odchod nepodařilo dokončit.

14:42 - Pokud jde o Barcelonu, tak její kádr se dá považovat za uzavřený. Neočekávají se příchody ani odchody. Fanoušky požadovaná posila do obrany tak podle všeho bude muset počkat minimálně do ledna.

14:41 - Monaco se stále zajímá o Adriána, který by mohl být po Demichelisovi posledním odchodem z Atlética. Los Colchoneros jsou naopak blízko získání Josuhy Guilavoguia ze Saint-Étienne výměnou za 10 milionů eur a Toby Alderweirelda z Ajaxu za 7 milionů eur. Oba hráči již mluví jako členové Atlética, avšak k oficiálnímu potvrzení ze strany klubu ještě nedošlo.

14:37 - Tak dlouho se bral odchod Pabla Piattiho z Valencie za hotovou věc, až dnes samotný hráč oznámil, že zůstává na Mestalle.

14:36 - Xabi Etxeita po návratu do Athleticu ještě nebyl součástí ani jedné nominace. Obránce by tak mohl zažít další návrat na místo činu, a to formou hostování v Elche.

14:35 - Ander Herrera nezasáhl do včerejšího utkání proti Realu Madrid, trenér Athleticu Ernesto Valverde samozřejmě vyloučil, že by to mělo spojitost se zájem Manchesteru United. Lvi pustí mladého záložníka jen za 36 milionů eur, což je výše výkupní klauzule, která musí být složena v sídle LFP. Tak se zatím nestalo.

14:32 - Nicklas Bendtner by mohl rozvázat smlouvu s Arsenalem. Nový zaměstnavatel by jej tak mohl získat zdarma, což je výzva pro většinu La Ligy. Dánský útočník má ve Španělsku řadu nápadníků, již dříve se spekulovalo zejména o Málaze.

14:30 - Když už jsme u Realu Madrid, tak po potvrzeném ochodu Kaká do AC Milán bylo zoficializováno také hostování Denise Cherysheva v Seville, a to bez opce na trvalý přestup.

14:29 - "Özil není na prodej," skandovali fanoušci na Bernabéu při prezentaci Balea. Florentino Pérez to zřejmě vidí jinak, německý záložník už údajně prošel v Mnichově lékařskou prohlídkou před přestupem do Arsenalu, kde na něj čeká pětiletá smlouva s platem 7 milionů eur.

14:27 - Real Madrid dnes oficiálně představil Garetha Balea, což asi dvakrát nepotěšilo Mesuta Özila. Němec si přál v klubu zůstat, nakonec ale podle všeho zamíří do Arsenalu, a to výměnou za 50 milionů eur. Do historie Realu Madrid by se tak zapsal jako nejdražší prodaný hráč. Dosud drží prvenství Robinho, jehož přestup do Manchesteru City z roku 2008 měl hodnotu 43 milionů eur.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace