Opravdu o nic nešlo?

Kanouté hovoří s Marcelinem (© elcorreo.com)

Výstup, který mezi sebou měli dnes již bývalý kouč Sevilly Marcelino García Toral a útočník Frederic Kanouté před pár dny během tréninkové jednotky, byl již mnohokrát probrán různými médii. Až natolik, že klubové vedení muselo několik hodin nato vydat tiskové prohlášení. Dokonce i samotný Marcelino se k celé věci vyjádřil při své rozlučkové tiskové konferenci a ujistil, že nešlo o nic vážného a vyloučil jakýkoliv možný spor.

Jenže televizní stanice Giralda TV odhalila, že v okamžiku, kdy Marcelino poslal Kanoutého z tréninkového hřiště do útrob zařízení do posilovny, kde měl pokračovat v plánované činnosti, vzhledem ke svým bolestem zad, fotbalista odpověděl následujícími slovy: „Potom mi neříkej, že netrénuju“. Kanouté odcházel z hlavního tréninkového hřiště sportovního centra směrem do posilovny, když se na něj Marcelino otočil. Ikona Sevilly se však ani nezastavila, aby vyslechla trenéra, který na útočníka mluvil. 

Problémy mezi oběma stranami začínaly nabývat na rozměrech v době, kdy se Kanoutě chtěl prosadit do základní sestavy. Zatímco Marcelino zastával názor, že Kanouté není ještě po fyzické stránce úplně fit, hráč se domníval, že by se na hřišti měl objevovat přeci jen častěji. 

Bod zlomu jejich vztahu zřejmě nastal v ligovém kole, které předcházelo sevillskému derby. Tehdy Francouz s africkými kořeny obdržel pátou žlutou kartu, naprosto zbytečnou, čímž se vyautoval z důležitého utkání proti Betisu, což bývalého kouče Sevilly totálně vytočilo. A poslední epizoda se odehrála na trávníku sportovního centra. Doposud o celé věci hovořil pouze Marcelino, Kanouté si pověsil na pusu zámek. Nedává rozhovory, nedorazil ani do tiskového střediska.

Nyní, s příchodem nového kouče Míchela bude muset Kanouté zatnout zuby, aby získal místo v týmu, byť se podle prvních dojmů zdá, že vyvoleným hráčem na post hrotového útočníka bude jednoznačně Negredo. Jsou to jeho poslední měsíce v Seville a určitě by se chtěl rozloučit tím nejlepším způsobem. 

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace