Osasuna získala čtyři posily, Lekić a Ibra klub opustili

Ibrahima Baldé (© marca.es)

Kádr Osasuny pro nadcházející sezónu začíná dostávat tvář. Klub z Navarry oznámil několik změn na soupisce.

Z Raya, kde mu skončila smlouva, přichází 23letý stoper Arribas, jenž se Osasuně upsal na tři roky. Součástí dohody je i výkupní klauzule ve výši 5 milionů eur.

O tři roky starší záložník Sisi přestoupil na Reyno de Navarra rovněž jako volný hráč, a to z Valladolidu. I v tomto případě byl kontrakt uzavřen na dobu tří let.

Z druholigové Numancie přichází zdarma třicetiletý křídelník Nano. Jeho dobrodružství v Osasuně bude trvat rok.

Další posilu ulovili Rojillos v Seville. V Andalusii vypršela smlouva Emilianu Armenterosovi, čehož využil k přesunu do Pamplony. Vzájemná spolupráce byla domluvena na tři roky.

Osasunu naopak opustili dva útočníci. Srb Dejan Lekić měl smlouvu až do léta 2013, kvůli nepřesvědčivým výkonům a vysokému platu se s ním však vedení klubu dohodlo na jejím rozvázání. Směr Rusko nabral Ibrahima Baldé. Talentovaný forvard putuje do celku FC Kuban výměnou za 3,5 milionu eur. Třetina z této cifry ovšem připadne Atléticu Madrid, odkud Osasuna Ibru získala.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace