Osmifinále Copy ozdobila kulišárna Chori Castra i patička Toquera

Chori Castro nachytal Zubikaraie (© as.com)

Osmifinále Královského poháru nabídlo strhující podívanou, kterou ozdobily i dva netradiční góly.

O první z nich se postaral křídelník Mallorcy Chori Castro, jenž využil nepozornosti brankáře Realu Sociedad Zubikaraie. Baskický gólman pustil míč na zem, aby ho vykopl, nevšiml si ale přitom, že za postranní čárou zůstal "schovaný" Chori Castro, pro něhož už nebyl problém volně ležící balón dopravit do sítě překvapeného Zubikaraie.

Pro ostrovany měla kuriózní branka cenu zlata, neboť pomohla k senzačnímu obratu. Mallorca prohrávala v součtu obou zápasů už 0-3, vítězstvím 6-1 v odvetě přesto dokázala dokráčet k postupu.

Podívejte se na šikovný gól Chori Castra:

Výjimečnou chvíli zažil také Gaizka Toquero. Útočník Athleticu nepatří mezi klasické střelce, přesto v souboji s Albacete ukázal techniku, odvahu i schopnost využít nečekanou příležitost, když si po centru z pravé strany zpracoval uvnitř velkého vápna míč, aby ho následně efektní i efektivní patičkou poslal za záda bezmocného brankáře. Toquero tak přispěl k výhře Lvů 4-0 i postupu do čtvrtfinále.

Podívejte se na gól Gaizky Toquera patičkou:

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace