Osmnácté vyloučení. Ramos dohnal Aguada a Alfara

Sergio Ramos byl znovu vyloučen (© marca.es)

Sergio Ramos opět potvrdil pověst zlého muže Primera División, ve včerejším utkání na hřišti Deportiva byl vyloučen už poosmnácté v Primera División.

Stoper Realu Madrid tak vyrovnal dvojici Aguado a Pablo Alfaro, která dosud držela v tomto směru primát. V bílém dresu to navíc byla pro Sergia Ramose už 23. červená karta, dosud byl nejvícekrát vyloučeným fotbalistou jednoho týmu Aguado ze Zaragozy (18krát).

V zápase, který byl jeho 405. ligovým, přitom měl být Sergio Ramos poslán do kabin už v 52. minutě, kdy sáhl do obličeje Fabiana Schära a srazil ho k zemi, rudý kartónek ale viděl po druhé žluté až v nastaveném čase za úder loktem do hlavy Valleho.

Přesto byl 31letý stoper nespokojený: "V některých ohledech bychom se měli inspirovat anglickým fotbalem, kde se hra více pouští. Stejně tak v pohárové Evropě, kde jsou rozhodčí tolerantnější. S druhou žlutou kartou nesouhlasím, byla nesmyslná. Ale poučím se z toho."

"Schär mi dal hlavičku, tak jsem ho chtěl jen odstrčit. Když vyhrajete hodně trofejí, soupeři k vám potom cítí mnohem větší empatii (chtěl říci antipatii)," dodal Sergio Ramos.

Podívejte se na souboj Sergia Ramose s Fabianem Schärem i zákrok, po němž byl vyloučen:

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace