Osvalda nepustíme! I když...

Dani Osvaldo (©marca.com)

Gregorio Manzano to vysvětluje dokolečka dokola. Jeho hlavní prací je teď společně se sportovním ředitelem Caminerem načrtnout nejbližší kroky, které podniknou ve chvíli, kdy se klub zbaví některých hráčů. To je teď nejpodstatnější. Ulevit našlapané soupisce a zbavit se De Gey a Agüera, neboť na výplatní pásce se nashromáždilo téměř třicet položek a navíc Atlético nemá skoro žádné prostředky, aby mohlo vyrazit na nákupy do letního fotbalového supermarketu.

Jedním z předmětů hlavního zájmu Atlética je kupříkladu Argentinec Osvaldo, který patří prozatím Espanyolu a mohl by nahradit  buď Kuna v případě, že nakonec přeci jen stadion u řeky Manzanares opustí, nebo Forlána, kterého Atlético vložilo do výkladní skříně a Galatasaray se ho v této chvíli snaží přemluvit pro svůj velkolepý projekt. 

Espanyol o zájmu colchoneros o jejich největší klenot v pokladně moc dobře ví a očekávají, že až do Madridu přitečou odpovídající finanční prostředky, vrhnou se hladově po něm. Pericos už ale poslali do Madridu varovný signál. V žádném případě s Osvaldem nepočítejte! Vedení Espanyolu, které nedávno prodloužilo smlouvu kouči Pochettinovi, slíbilo, že v kádru zůstanou největší opory Osvaldo a Javi Márquez. Jejich sportovní ředitel již veřejně prohlásil, že byla odmítnuta šťavnatá nabídka z Premier League, zřejmě od Tottenhamu, nebo Fulhamu, která lízala hranici patnáct milionů eur. 

Ramón Planes, sportovní ředitel klubu pro Mundo Deportivo prohlásil, že rozhodnutí vydané vedením klubu je udržet Osvalda ještě jednu sezónu na Cornellá-El Pratt s vyjímkou toho, že někdo položí na stůl rovných třicet milionů, což je částka odpovídající výši výkupní klauzule argentinského útočníka. „Naší představou je, aby zůstal minimálně ještě jeden rok, pro něj to bude rovněž dobré,” uvedl. Poté ale trošku polevil ve svých rezolutních prohlášeních, když přiznal, že tu přeci jen jedna možnost existuje. A sice ta, že by samotný hráč chtěl za rojiblancos hrát a Osvaldo se netajil tím, že by se mu tato alternativa docela zamlouvala. „Ale jak říkám, v tomhle jsou zúčastněny tři strany, Espanyol, klub který ho chce a samotný hráč,” uznal Planes.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace