Özil: Nejlepší sezóna v mé kariéře

Mesut Özil (© as.com)

Mesut Özil byl v letošní sezóně stejně jako vloni klíčovou postavou Realu Madrid, kterému pomohl k zisku 32. ligového titulu v historii.

Německý reprezentant neváhal označit uplynulý rok jako ten vůbec nejúspěšnější: "Byla to nejlepší sezóna v mé kariéře. Získat s Realem Madrid titul, to je úžasný pocit. Ale ještě není konec, teď se soustředím na Euro, na kterém chci s Německem uspět."

Třiadvacetiletý záložník prozradil, že v kabině Bílého baletu panuje dobrá nálada: "Musím si hodně hlídat tělo, abych neztratil rychlost. V Realu Madrid jsou hráči se výbornou fyzičkou, jedinečný je v tomto ohledu Cristiano Ronaldo. Navíc je to skvělý a ochotný člověk. V šatně Realu Madrid se cítíte velmi dobře. Každý neustále vtípkuje. Na velikosti klubu nezáleží. Fotbalisté stojí nohama na zemi."

Özil ovládl tabulky asistencí. V Primera División 2011/2012 připravil spoluhráčům šestnáct branek, v pětatřiceti odehraných zápasech navíc přidal čtyři branky.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace