Paco Jémez po ostré výměně slov potvrdil, že s Rémym nepočítá

Loïc Rémy (© marca.es)

Loïc Rémy je sice nejlepším střelcem Las Palmas, nový kouč Paco Jémez s ním však do svých plánů nepočítá a zkušeného útočníka po ostré výměně názorů přes média definitivně vyřadil z kádru.

Rémy upadl v nemilost nového kouče hned po Jémezově nástupu do funkce, když přišel pozdě na týmovou večeři. Samotný hráč k tomu řekl: "Nemůžete vyřadit hráče z týmu jen proto, že přišel o minutu pozdě. Ano, jsme profesionálové a nemělo by se to stávat, ale ze strany trenéra to byl nedostatek respektu, zachoval se ke mně, jako bych byl naprostá sra.ka. Ani mi to neoznámil sám, neměl na to, vše nechal na prezidentovi klubu. Neměl bych problém, kdyby mi řekl, že o mě nestojí z toho a toho důvodu, nehádal bych se s ním. Ale on to neudělal."

"Neříkám, že jsem klíčový hráč, ale stále jsem nejlepší střelec týmu a najednou mě trenér postaví mimo hru. Já byl připravený a odhodlaný pomoci Las Palmas k záchraně. Jsem zklamaný, že budu muset klub opustit," dodal Rémy.

Reakce Paca Jémeze byla rychlá a neméně ostrá: "Chci, aby téma Rémy bylo vysvětlené a uzavřené. Mluvil jsem s ním před 30 lidmi, pokud mi nerozuměl, ať si koupí slovník. Rémy je lhář, protože neříká pravdu. Přišel pozdě hned dvakrát a ani nepozdravil. V klubu velmi stáli o to, aby zůstal, ale rozhoduji já. A pro mě Rémy skončil. Nechci o něm už ani slyšet."

Vedení Las Palmas je proto připraveno naslouchat nabídkám za útočníka, který na Gran Canarii přišel teprve během loňského léta a ve dvanácti ligových zápasech zaznamenal pět branek.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace