Paco Jémez tvrdě zkritizoval třízápasový trest pro Saúla

Paco Jémez (© marca.es)

Rayo Vallecanu bude v následujících třech zápasech chybět Saúl Ñíguez, a to kvůli trestu, který mu udělila disciplinární komise.

Mladý záložník či stoper byl vyloučen v zápase na hřišti Almeríe po dvou žlutých kartách. V zápise stojí: "Saúl hlasitě a opakovaně protestoval, že to nebyla druhá žlutá karta. Tato situace trvala asi minutu, poté jej odtáhli spoluhráči." Výsledkem je stopka na tři střetnutí.

Proti trestu se ostře ohradil trenér Madriďanů Paco Jémez: "Přijde mi to jako přehnaný, nelogický a nereálný trest. Disciplinární komise by měla nastolovat spravedlnost, ale od toho je světelné roky daleko. Trest neodpovídá tomu, co se stalo. Saúl byl potrestaný přísněji než obvinění v případu Malaya (korupční aféra ve Španělsku)."

"Nevím, podle jakých měřítek se tresty stanovují, ale vytvářejí averzi a naštvání, protože to jsou rozhodnutí, která nelze zaboha pochopit. Něco se musí změnit, protože současný systém zjevně nefunguje. My jako skromný klub se můžeme jen odvolat, ale nevím, jestli to k něčemu bude," dodal naštvaný Paco Jémez.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace