Papu Gomez se vrací do sestavy, stihne Barcelonu?

Papu Gomez v dresu Sevilly - Sempreinter.com

Argentinský útočník, který se zranil na konci února a více než měsíc chyběl Seville, konečně vidí světlo na konci tunelu a pomalu se vrací do zápasové formy. Lékaři jsou zatím opatrní, ale ve hře je i možnost, že by mohl stihnout již nedělní utkání na Nou Campu.

Papu Gomez na marodce Sevilly strávil více než měsíc kvůli svalovému zhmoždění ze zápasu proti Betisu. A svému klubu chyběl řádně, protože Sevilla se v útoku v posledním měsíci spíše trápila. Proto s nadějí vyhlíží návrat argentinského útočníka do sestavy. „Nevylučuji, že si proti Barceloně zahraji. Záleží, jak se budu v týdnu cítit a po konzultaci s lékaři se rozhodneme,“ potvrdil Papu Gomez.

Byl jsem v rehabilitačním centru a pak na magnetické rezonanci, abych zjistil, jak se zranění hojí. Před pauzou jsem byl ve velice dobré formě. Mám za sebou dva hodně povedené měsíce a cítil jsem se uvolněně. Podával jsem skvělé výkony, minulou sezónu jsem také zakončoval v dobré formě.“

Sevilla od vzpomínaného utkání proti Betisu odehrála tři ligová utkání. Všechna shodně skončila remízou a z toho dva zcela bez branek. Mimo to Sevilla bohužel skončila také v Evropské lize rukou West Hamu. Tím spíše fanoušci andaluzského klubu doufají, že se Argentinec vrátí co nejdříve do sestavy. Pokud by se tak nestalo proti Barceloně, zcela určitě Papu Gomeze uvidíme na domácím hřišti v utkání proti Granadě.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace