Pareja těší výsledky i herní projev

Dani Parejo (© marca.es)

Valencia pod vedením Ernesta Valverdeho ožila. Nepovedený začátek sezóny je zapomenut, Netopýři jsou v tabulce Primery jen dva body od Ligy mistrů.

"Nabrali jsme správný směr, přestože úvod sezóny nebyl dobrý. V posledních kolech se nám daří a Ligu mistrů máme nadosah. Teď musíme doma vítězit a sbírat body také venku," uvedl Dani Parejo.

Třiadvacetiletého záložníka těší, jak Valencia zvládla poslední zápasy: "Hrajeme velmi dobře, zápasy máme pod kontrolou. Jsme iniciativní a dáváme góly, to je cesta, kterou musíme jít. Valverde trochu upravil rozestavení na ofenzivnější 4-3-3, což mi vyhovuje, protože ho mám zažité z Getafe."

Valencii brzy čeká osmifinále Ligy mistrů proti PSG. Parejo věří, že Netopýři mají šanci postoupit: "Pokud je někdo favorit, tak PSG, které má vyšší rozpočet, skvělé hráče a hodně utrácelo. Ale my máme velmi dobrý tým a teď se nám daří, musíme toho využít. Myslím, že je to padesát na padesát."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace