Paulinho po premiérové trefě: Takové góly dávám, silové a ubojované

Paulinho (© sport.es)

Barcelona se na hřišti Getafe hodně trápila, z problémů ji dostal až gól střídajícího Paulinha šest minut před koncem. Brazilec při něm ukázal své největší přednosti - bojovnost, nasazení a důraz.

Paulinho přebral míč od Messiho, silou se prodral skrz dva obránce a přesnou střelou zajistil Kataláncům výhru 2-1. Pro mnohými kritizovanou posilu to byl první gól v barcelonském dresu.

"To je můj úkol, vyrážet do útoku zezadu. Takové góly dávám, silové a ubojované. Vždy jdu do všeho naplno, nic nevypustím, žádný balón por mě není ztracený. Ale důležité je, že jsme vyhráli," uvedl spokojený střelec.

"Myslím, že je nejdůležitější bylo, že jsme zůstali trpěliví. Neztratili jsme hlavu a věřili, že šance přijde. Celé mužstvo odvedlo skvělou práci a výhra je výsledkem. Mám radost, protože to byl těžký zápas proti kvalitnímu soupeři," dodal kapitán brazilského národního týmu, kterého Barcelona koupila za 40 milionů eur z čínského klubu Guangzhou Evergrande.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace