Pellegrinovi se předčasný konec nelíbí. Je to nespravedlivé, říká

Mauricio Pellegrino (© as.com)

Mauricio Pellegrino se krátce po včerejší prohře s Realem Sociedad stal druhým odvolaným trenérem v letošním ročníku Primery. A Argentincovi se to ani trochu nelíbí.

"Myslím, že je to nespravdlivé. Jde o výsledek rozhodnutí učiněného v návalu emocí, po prohře. Ale takový je fotbal. Valencii přeji jen to nejlepší," prohlásil Pellegrino, který na lavičku Valencie nastoupil v létě.

"Jako hráč jsem zažil čtyři nebo pět těžkých období s Benítezem a Cúperem, ale nakonec vše skončilo úspěchem. Proto s mým odvoláním nesouhlasím. Děkuji hráčům, fanouškům i klubu, že jsem dostal šanci. V lize jsme čtyři pět bodů od našeho cíle, v Lize mistrů máme zajištěný postup do osmifinále a také v Copě pokračujeme. Obraz, který jsme ukázali v posledních zápasech, byl pouze dočasný. Určitě nebyl takový, jaký bychom si přáli. Nesu za to odpovědnost," dodal Pellegrino, jenž vydržel v pozici trenéra Netopýrů pouze něco málo přes sto dnů, během nichž nedokázal mužstvu vtisknout tvář.

Média nyní spekulují o nástupci 41letého kouče. Podle deníku SuperDeporte jsou nedále jednání s o sedm let starším Ernestem Valverdem.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace