Pepe Mel má jedenáctku přichystanou

Pepe Mel (© google.es)

Pepe Mel, trenér Betisu Sevilla, má zřejmě prakticky jasno o tom, jak bude vypadat základní sestava jeho týmu, která v neděli vyběhne na stadiónu San Mamés do souboje proti domácímu Athleticu Bilbao. Vše nasvědčuje tomu, že se „základ“ nebude příliš lišit od jedenáctky, která zahajovala poslední přípravný duel letního drilu proti bundesligovému SC Freiburg (0:1).

V brance dostane před Fabriciem přednost Casto, jenž během přípravy vyfasoval na svoji paži kapitánskou pásku. Zadní linie, jejíž pevnost byla v posledních týdnech dost zpochybňována a ještě se očekává příchod posily na post středního obránce, by měla mít složení Nelson, Paulao, Dorado a Nacho. Dvojici záložníků před stopery obsadí podle očekávání Rubén Pérez a Beñat, po křídlech se budou prohánět Juan Carlos a Agra. Portugalský krajní záložník odehrál za reprezentační jedenadvacítku jen jeden poločas a je tak stoprocentně připraven na ligovou premiéru v zelenobílém dresu, stejně tak jako bývalý hráč Zaragozy, jenž chytil během letní přípravy skvělou fazónu.

Na podhrotu má větší šanci na základní sestavu spíše odchovanec Pozuelo, než nově příchozí Campbell. Kostarický ofenzivní hráč zůstal během německého turné daleko za očekáváním, která se do něj při příchodu do Sevilly vkládala. Na hrotu samozřejmě nemůže chybět nejlepší střelec Betisu poslední sezóny Rubén Castro, jenž by rád překonal skvělou metu šestnácti ligových branek.

V dnešním tréninku Pepe Mel zkoušel na stoperu i Maria, ve dvojici s Paulaem, jednu z variant , kterou je třeba brát v úvahu na zastavení rychlé a kombinační hry Bielsových svěřenců. Už v minulém ročníku byl rodák z Kanárských ostrovů jedním z nejlepších hráčů v duelu na San Mamés, přestože byl po potyčce s Muniainem vyloučen. Nicméně parťákem Brazilce Paulaa bude zřejmě přeci jen Dorado, neboť v minulé sezóně si získal přízeň Pepe Mela a patřil mezi hráče s nejvyrovnanějšími výkony kádru verdiblancos. 


Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace