Pepe znovu smutným protagonistou El Clásica

Pepe znovu řádil (© as.com)

Barcelona v prvním utkání čtvrtfinále Copy ukázala, že se jí na Bernabéu pod Guardiolou daří. Hodně se ale bude mluvit i o Pepem.

Katalánci zvítězili na stadionu Realu Madrid 2-1 a mají nakročeno do semifinále. Smutným protagonistou zápasu se stal Portugalec Pepe, jenž opět ukázal, že nezvládá vypětí přestižních zápasů mezi oběma odvěkými rivaly.

Reprezentační stoper, který tentokrát alternoval na pozici defenzivního štítu, dostal už v prvním poločase žlutou kartu za faul na Busquetse, v tom druhém přidal nafilmovaný pád po souboji s Cescem Fàbregas. V nejhorším světle se pak ukázal v 68. minutě.

Lionel Messi po jednom z nedovolených zákroků seděl na trávníku, čehož Pepe využil, aby mu šlápl na ruku, kterou měl položenou vedle těla. Rozhodčí celý incident přehlédl, Portugalec se se štěstím vyhnul dalšímu vyloučení.

Pepeho chování ostře odsoudil útočník Manchesteru United Wayne Rooney, když na svůj Twitter napsal "Pepe, takový idiot".

Podívejte se na Pepeho šlápnutí na Messiho ruku

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace