Pětkrát pět. Sevillu trápí vysoké příděly

Vincenzo Montella (© marca.es)

Sevilla je v letošní sezóně synonymem proměnlivé formy. Andalusané mají možnost poprvé v historii postoupit do čtvrtfinále Ligy mistrů a čeká je finále Copa del Rey proti Barceloně, zároveň však už v pěti zápasech inkasovali pětigólový příděl.

Tolik vysokých proher v jediné sezóně ještě klub z Nerviónu nezažil. Ještě pod vedením Eduarda Berizza dostala Sevilla neoblíbeného bůra v Lize mistrů v Moskvě od Spartaku (1-5) a od Realu Madrid na Bernabéu (0-5). Vincenzo Montella je u kormidla kratší dobu, přesto už nelichotivou manitu (ručička - španělské označení pro pět branek) musel vstřebat ve třech případech - na hřišti Eibaru (1-5) a v domácích duelech proti Betisu (3-5) a Atléticu (2-5).

Seville se vzdaluje možnost zakončit ligový ročník mezi čtyřmi nejlepšími týmy, které získají miliony z Ligy mistrů. Na čtvrtou Valencii ztrácí po 25. kole už propastných 10 bodů.

"Nebyl to dobrý večer. Je potřeba utkání zanalyzovat, protože musíme vzít v potaz hodně elementů. První půlhodina byla nejlepší za dobu, co jsem zde, ale nepodařilo se nám skórovat. Na koncovce musíme zapracovat. Jsem spokojený s hrdostí, jakou mužstvo ukázalo, a děkuji fanouškům za podporu až do konce zápasu," uvedl po prohře s Atléticem Montella.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace