Pískot i bankovky s vlastní podobiznou. Íñiga Martíneze čeká krušný návrat na Anoetu

Bankovka s podobiznou Íñiga (© marca.es)

Baskické derby mezi Realem Sociedad a Athleticem sice bude zápasem týmů, které patří mezi zklamání sezóny, přesto se na Anoetě očekává bouřlivá atmosféra, a to i kvůli osobě Íñiga Martíneze.

Šestadvacetiletý stoper v lednu přestoupil z Realu Sociedad právě do tábora největšího soupeře, který jej 32 miliony eur vyplatil ze smlouvy, což příznivci Errealy stále nesou nelibě.

Íñigo se v San Sebastianu stal nežádoucí osobou, fanoušci místního klubu to dají najevo nejen pískotem při jeho každém kontaktu s míčem, ale také sprchou vytištěných bankovek s podobiznou samotného fotbalisty, kterého označují jako "prodejného" či "zrádce".

Stejného přivítání se dočkal v devadesátých letech i Joseba Etxeberria, když stejně jako Íñigo vyměnil Real Sociedad za Athletic. Oba hráče spojuje i kuriózní fakt, že jako kluci prošli testy v Lezamě, avšak neúspěšně a Athletic je do své akademie nepřijal.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace