Po kariéře se chci věnovat filmům a byznysu, řekl Cristiano Ronaldo

Hotel Pestana CR7 (© marca.es)

Cristiano Ronaldo bude mít rok 2017 zapsaný jako jeden z nejúspěšnějších v kariéře. Realu Madrid pomohl k triumfu v lize a obhajobě Ligy mistrů, sám získal individuální ocenění FIFA The Best a Zlatý míč.

Portugalská hvězda netají svou spokojenost: "Rok 2017 byl po mnoha směrech neskutečný. Je úžasné, když se podívám, co jsem dokázal poté, co jsem začal kopat do míče v ulicích Madeiry. Byl mi nadělen talent a tvrdě jsem pracoval, abych ho naplno využil. Ale nikdy bych to nedokázal bez pomoci mnoha lidí."

Cristiano Ronaldo brzy oslaví 33. narozeniny, a přestože se ještě zdaleka nechystá pověsit kopačky na hřebík, už přemýšlí o životě po kariéře: "Teď se soustředím na to, co se děje na hřišti, ale vím, že jednou přijde chvíle, kdy to skončí. Do té doby si chci fotbal užívat."

"Bude to dobré. Vím, budu mít po kariéře dobrý život. Neříkám to proto, že budu mít dost peněz, ale protože mě čekají nové věci. Například chci zkusit točit filmy. Také mám své společnosti - hotely, posilovny, řadu Nike. Chci se naučit být byznysmenem. Mám kolem sebe lidi, kteří mi pomohou vytvořit zajímavé projekty."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace