Po porážce se smějete, vytýkal Bielsa hráčům po prohraném finále

Zklamaní hráči Athleticu po prohře s Barcelonou (© marca.es)

Marcelo Bielsa má další problém. Světlo světa spatřil audio záznam jeho projevu k hráčům den po prohraném finále Královského poháru s Barcelonou.

Athletic podlehl na konci května favoritovi na neutrální půdě v Madridu 0-3, o dva týdny dříve padli Lvi stejným výsledkem i ve finále Evropské ligy, kde bylo jejich soupeřem Atlético Madrid.

"Vy si dovolíte se po prohraném finále smát, když víte, že někteří fanoušci jdou z Madridu po svých. Chlapci, uběhně hodně času, ale opravdu hodně času, než budete mít další podobnou šanci. Pak si vzpomenete na to, co vám zde říkám," prohlásil El Loco ke svému týmu.

"Pravdou je, chlapci, že já nevím proč. Nestačí mi závěry z prvního utkání (finále Evropské ligy v Bukurešti), podle kterých mohla za porážku nervozita, a další důvody, které jste mi řekli. Po každé prohře se ptám proč, ale tentokrát je to horší, protože odpověď neznám. Cesta do finále byla úžasná, odehráli jsme fantastické zápasy, opravdu fantastické. Ale způsob, jakým jsme prohráli ve finále, vše zastínil. Dobrá, to je vše, chlapci. Přeji vám vše nejlepší pro případ, že bychom se už neviděli," zakončil Bielsa svou řeč.

Nahrávku zveřejnil portál El Desmarque Bizkaia. Podle informací regionálního tisku ji pořídil jeden z hráčů na mobilní telefon, předat záznam médiím však mohl někdo jiný. Samotného Bielsu vše hodně rozzlobilo: "Únik podobné nahrávky je ostudný, ale bohužel běžný. Tyto praktiky jsou využívány velmi často. Nechci ale, aby tato kauza sloužila k odvrácení pozornosti od skutečného problému, kterým je naše sportovní výkonnost."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace