Pochettino s Kamenim definitivně nepočítá

Carlos Kameni (© sport.es)

Ani pro odvetný zápas osmifinále Copa del Rey proti Córdobě nevyužije trenér Espanyolu Barcelona Mauricio Pochettino služby kamerunského gólmana Carlose Kameniho. Vyloučení a následný trest Kiko Casilly z úvodního zápasu ani zranění Cristiana Álvareze nebyly dostatečným důvodem, aby argentinský kouč zrušil klatbu, kterou na afrického gólmana uvrhl. V nominaci se tak objeví brankáři rezervního týmu Edgar Badia a Dinu Moldovan.

Jestliže někdo ještě do včerejška měl jakékoliv pochybnosti o tom, že Kameni pro Pochettina jednoduše neexistuje, pak po oznámení nominace se musela i ta nejmenší nejistota rozplynout jak pára nad hrncem. To, že Kameni je prakticky vyřazen z mužstva není žádným tajemstvím, nicméně, když se vám zraní první dva gólmani, tak v kritickém okamžiku sáhnete i po hráči, s nímž už jste vůbec nepočítal a jenž v ne tak dávné době byl neodmyslitelnou jedničkou pericos. Ne tak Pochettino. Klub oznámil, že jednání s Málagou jsou hodně pokročilá a vypadá to na pravděpodobný odchod Kameniho ještě před uzávěrkou lednového přestupního termínu. 

Tím se otevřela ohromná šance pro devatenáctiletého holobrádka Edgara Badiu odbýt si premiéru v prvním týmu v oficiálním zápase. Na Espanyol ovšem nečeká jednoduchý úkol, neboť na stadiónu Cornellá musí večer dohánět jednogólové manko po prohře v úvodním duelu osmifinálového souboje 1:2. Z lavičky ho bude podporovat jeho rumunský kolega Dinu Moldovan. 

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace