Podle Marcy panuje v kabině Realu Madrid velké napětí

Podle Marcy se k Mourinhovi začínají někteří hráči otáčet zády (© marca.es)

Po dalším prohraném El Clásicu panuje v kabině Realu Madrid napjatá atmosféra mezi Mourinhem a španělskými hráči. Tvrdí to deník Marca.

Bílý balet se v prvním utkání čtvrtfinále Copa del Rey prezentoval na Bernabéu proti Barceloně ustrašeným výkonem, jehož výsledkem byla porážka 1-2 a pravděpodobný konec v soutěži. Někteří fotbalisté hned po zápase naznačili, že jim nevyhovovala defenzivní taktika, kterou nařídil Mourinho.

A podle Marcy se neshody mezi portugalským koučem a zejména španělskými fotbalisty přenesly i do následujících tréninků a teoretické přípravy. Mourinho obvinil Sergia Ramose nejen z prvního inkasovaného gólu, ale také z toho, že se ho nezastává před novináři, a označil Španěly za "kamarády médií, která je chrání", načež následovala slovní přestřelka, kterou museli uklidňovat až další spoluhráči.

Právě pravý obránce společně s Ikerem Casillasem patří mezi hráče, kterým nejvíce vadí, že se Real Madrid při zápasech s Barcelonou vzdává míče i útočného fotbalu. "S osmi obránci se nedá vyhrát," shodují se. Oběma oporám se navíc nelíbí, že Mourinho zakazuje hráčům mluvit s novináři.

Mourinho je kritizován i ze strany novinářů a fanoušků, kteří připomínají, že na lavičce Realu Madrid ještě Barcelonu nedokázal v základní hrací době porazit a po taktické stránce s Guardiolou prohrává. "Mám pro Madridismo pochopení, ale nebudu ho poslouchat. Zodpovědnost je na mně. Vítězství má mnoho otců, porážka jediného," prohlásil Mourinho úštěpačně po porážce s Barcelonou.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace