Pokud se Granada usadí v Primeře, dostane nový stadion

Los Cármenes (© marca.es)

Motivaci navíc mají fotbalisté Granady při svém návratu do Primery. Pokud se mezi elitou zabydlí, dostanou nový stadion.

Uvedl to starosta Granady José Torres Hurtado. Nový stánek Andalusanů by vyrostl na severu města, jeho kapacita by pak byla pro 40 tisíc fanoušků.

Stadion Los Cármenes, současný domov fotbalistů, kde se v rámci kvalifikace pro mistrovství Evropy 2012 představila proti Španělsku i Česká republika, by však zůstal stát. Podle Hurtada by se na něm pořádaly koncerty a sloužil by jako tréninkové místo jiných klubů z Granady, které působí v Segundě B a Terceře.

Menší úpravou projdou Los Cármenes již během následujících týdnů, kdy bude snížen prostor mezi jednotlivými řadami sedaček, což přinese 2 800 nových míst. Vylepšeny budou také jednotlivé rohy stadionu, to by mělo znamenat 3 200 míst navíc. Granada by se tak měla do Primery vrátit se stánkem pro 22 500 fanoušků.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace