Pořád jsem hezký, uvedl Cristiano Ronaldo po zranění v obličeji. Z Realu Madrid odcházet nechce

Cristiano Ronaldo si kontroluje zraněný obličej prostřednictvím mobilního telefonu (© marca.es)

Přestože některá média v posledních týdnech informovala o zaječích úmyslech Cristiana Ronalda, samotný fotbalista se nechal slyšet, že vidí svou budoucnost i nadále v Realu Madrid.

"Samozřejmě, že chci pokračovat tady. Žiji ve městě od roku 2009 a miluji zdejší klima a lidi. Je to blízko do Portugalska, mohu tam jezdit autem. Španělsko je skvělá země, miluji ji. Mám rád Real Madrid, proto chci zůstat," prohlásil Portugalec, jenž 5. února oslaví 33. narozeniny.

Real Madrid má v lize beznadějnou ztrátu na první Barcelonu a v týdnu vypadl i z Copa del Rey, kde byl nad jeho síly Leganés. Cristiano Ronaldo přesto stále věří, že sezóna může skončit úspěšně: "Hráči, fanoušci, i trenéři, všichni jsme velmi, velmi zklamaní ze současné situace, ale jak jsem již řekl dříve, ještě je brzy na hodnocení. Možná na konci sezóny vyhrajeme Ligu mistrů a najednou se bude říkat, že to byl skvělý rok."

Cristiano Ronaldo si z posledního ligového utkání proti Deportivu odnesl nejen dva vstřelené góly, ale také tržnou ránu u levého oka. Z lehkého zranění, jehož následky si ještě na hřišti kontroloval kamerou na mobilním telefonu, si ale těžkou hlavu nedělá: "V zápasech mě často okopávají, protože mě musí zastavit, ale tentorkát jsem neměl štěstí, i když teď už se cítím dobře. Pořád jsem hezký a i zrak je stejně ostrý jako dosud, takže není žádný problém."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace