Poslední výsledky nám dodají sebedůvěru, raduje se Joel po remíze na Bernabéu, kde dochytával bez kontaktní čočky

Člen realizačního týmu pomáhá Joelovi s nasazením kontaktní čočky (© marca.es)

Betis navázal na skalp Celty Vigo remízou na hřišti Realu Madrid a odpoutal se od sestupového pásma, což si pochvaluje Joel Robles.

"Moc dobře si uvědomujeme, že nejsme v ideální formě, ale poslední výsledky nám dodají sebedůvěru. Když vidím, jak trenér i hráči každý den pracují, jsem si jistý, že budeme čím dál tím lepší," uvedl 29letý brankář. 

Právě Joel byl hlavní postavou v závěrečných minutách, kdy zneškodnil dvě velké šance Realu Madrid. To už v době, kdy střetnutí dochytával bez kontaktní čočky, kterou si snažil u postranní čáry za asistence členů realizačního týmu znovu nasadit, avšak neúspěšně.

"Ztratil jsem ji po souboji s Mendym, ale nic se neděje, to je fotbal. Nepodařilo se mi ji nasadit, teď na práve oko nevidím. Důležité je, abychom si odpočinuli a připravili se na hezký zápas (derby proti Seville), který nás čeká příští neděli," dodal Joel.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace