Povedla se nám velká věc, raduje se Pellegrini

Manuel Pellegrini je na své hráče hrdý (© marca.es)

Málaga i nadále překvapuje Evropu. Andaluský klub, které sužují finanční potíže, postoupil v Lize mistrů přes Porto do čtvrtfinále.

To pro Málagu znamená nejen velký sportovní úspěch, ale také i dalších 3,9 milionu eur do kasičky navíc. Celkově přinesla letošní účast v Lize mistrů modrobílým už 22,6 milionu eur.

"Je to zvláštní rok, musíme si uvědomit, co mužstvo dokázalo. Překonali jsme všechny problémy a pomohli klubu, povedla se nám velká věc. Moji hráči mají velký charakter. Nechtěli jsme se Ligy mistrů jen zúčastnit, ale soutěžit v ní. Teď jsme mezi nejlepšími osmi týmy kontinentu a chceme v dobrých výkonech pokračovat," uvedl trenér Málagy Manuel Pellegrini.

Chilský kouč věří, že se ve čtvrtfinále vyhne obávané dvojici Barcelona a Real Madrid: "Ideální by bylo, kdybychom nehráli proti španělskému týmu, ale ať narazíme na kohokoliv, uděláme vše pro postup."

Pellegrini už ví, jaký je to pocit zahrát si v semifinále nejprestižnější klubové soutěže. V sezóně 2005/2006 v Lize mistrů zazářil s Villarrealem, Žlutá ponorka o finále přišla po výsledcích 0-1 a 0-0 s Arsenalem.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace