Pozdní příchod nebo používání mobilu. Jaké jsou v Realu Madrid pokuty?

Hráči Realu Madrid (© as.com)

Televizní pořad Deportes Cuatro odtajnil pokuty, které hrozí hráčům Realu Madrid v případě, že poruší klubová pravidla.

Jejich výše se pohybuje od 250 do 3 000 eur, jde tedy spíše o varování a symbolický trest, než o částku, která by pro fotbalisty s milionovými platy znamenala finanční újmu.

Vůbec nejvyšší postih, tedy 3 000 eur, je za zmeškání tréninku, na který se musejí dostavit s 45minutovým předstihem. Pokud na něj hráč přijde s pětiminutovým zpožděním, zaplatí 250 eur, s přibývajícím zmeškaným časem se zvyšuje i pokuta, a až do 1 000 eur. Trestáno je i používání mobilního telefonu - při práci s fyzioterapeutem 250 eur, pokud se fotbalista bude věnovat tomuto kusu techniky v šatně nebo při cestování autobusem, přijde ho to na 500 až 1 000 eur.

Pokutě neuniknou ani členové mužstva, kteří si nepohlídají váhu. Překročení limitu rovná se 250 eurům, pokud se prohřešek opakuje, postih narůstá. Hráči musí také vedení klubu oznámit každý rozhovor, který poskytnou. Neučiní-li tak, znamená to ztrátu 250 až 1 000 eur.

Deportes Cuarto rovněž informoval, že fotbalisté, kteří nejsou k utkání nominováni, musejí před výkopem navštívit šatnu a zůstat na stadionu minimálně do 80. minuty střetnutí. Na tiskové konference musejí všichni chodit v klubovém oděvu a během soustředění nemají povoleny návštěvy.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace