Předběžná nominace na olympiádu zveřejněna

V nominaci jsou i tři čerství mistři Evropy (© marca.es)

Luis Milla dnes oznámil 22 jmen, která tvoří předběžnou nominaci na olympijský fotbalový turnaj.

Jsou v ní i čerství mistři Evropy seniorského národního týmu Jordi Alba z Barcelony, Javi Martínez z Athleticu a Juan Manuel Mata z Chelsea.

Nechybí ani Thiago Alcántara, jehož povolání bylo nejisté kvůli zdravotním problémům. Barcelonský záložník ale nakonec dostal od lékařů zelenou.

Konečná nominace bude obsahovat 18 fotbalistů, čtyři hráči z dnešního výběru se tak do Londýna nepodívají. Pro olympiádu platí věkové omezení 23 let, pouze tři fotbalisté mužstva mohou být starší.

Předběžná nominace Španělska na olympiádu:

Brankáři: De Gea (Manchester United), Joel (Atlético) a Mariño (Villarreal).

Obránci: Azpilicueta (Olympique Marseille), Jordi Alba (Barcelona), Javi Martínez (Athletic), Domínguez (Borussia Mönchengladbach), Montoya (Barcelona), Botía (Sporting), San José (Athletic) a Íñigo Martínez (Real Sociedad).

Záložníci: Thiago (Barcelona), Ander Herrera (Athletic), Koke (Atlético), Oriol Romeu (Chelsea), Isco (Málaga), Mata (Chelsea) a Muniain (Athletic).

Útočníci: Adrián (Atlético), Álvaro Vázquez (Espanyol), Tello (Barcelona) a Rodrigo (Benfica).

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace