Představujeme novinku - Liga Fantástica

Liga Fantástica (© supergol.com)

Další novinkou na našem portále je Liga Fantástica, ve které se každý může stát trenérem a sportovním ředitelem svého klubu.

Také nevěřícně kroutíte hlavou nad sestavou, kterou poslal na trávník ten či onen kouč? Nebo se vám nelíbí, jak váš oblíbený tým v přestupových obdobích posiluje? Nyní máte šanci ukázat, že jsou vaše výhrady oprávněné. Udělejte jejich práci lépe v naší hře Liga Fantástica.

O co jde?

Zapojit se může každý registrovaný uživatel, a to kdykoliv - i do rozehrané soutěže. A o co že vlastně jde? Hra se bude skládat z jednotlivých kol, která budou kopírovat skutečnou La Ligu, tedy obvykle jedno kolo týdně. Na každé z nich dostane uživatel kredit ve výši 50 milionů eur, za který složí tým.

To dává vzhledem k ceně hráčů velký prostor k taktizování. Zvolit jednu hvězdu a doplnit ji levnějšími dříči, nebo sestavit mužstvo, ve kterém nebude nikdo vynikat? Každý hráč má svou cenu a je pouze na vás, jak k výběru fotbalistů přistoupíte.

Jak vybírat a systém bodování

Na každé kolo si sestavujete novou jedenáctku. Při výběru musíte dbát nejen na to, jestli není dotyčný hráč zraněný či vykartovaný, ale také třeba na to, proti jakému hraje soupeři. Principem hry je nasbírat co nejvíce bodů. Ty fotbalisté dostávají za vstřelené góly, výhry svých týmů, čistá konta a podobně. Zároveň se jim ale mohou body odečíst. To v případě, že obdrží žlutou kartu, nezasáhnou do zápasu, nebudou členy základní sestavy...

Liga Fantástica bude probíhat v měsíčních cyklech, které se budou skládat z jednotlivých kol. Tabulky pořadí bude nejen měšíční, ale také celková za kompletní sezónu.

Věříme, že se Liga Fantástica stane oblíbenou součástí našeho portálu.

Přiložené ukázky z fantasy ligy (veškerá data jsou pouze nasimulována, neberte je v potaz)

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace