Přestupový trh minutu po minutě

Diego Forlán má řadu zájemců (© as.com)

Do konce lednového přestupového termínu zbývá už pouze několik hodiny, my vám přinášíme souhrn všech spekulací i hotových přestupů.

17:13 - Atlético Madrid odmítlo nabídku Tottenhamu ve výši 15 milionů eur za Diega Forlána. Kohouti to zkoušeli také na Fernanda Llorenteho, šéfové Athleticu však svého Lva z klece pustit odmítli, a to i přes to, že částka 38 milionů eur pro ně musela být nadmíru lákavá.

17:14 - Athletic Llorente neprodal, naopak získá Andera Herreru. Potvrdil to sportovní ředitel Zaragozy Antonio Prieto: "Ano, jednání jsou v pokročilém stavu, oficiálně bude vše potvrzeno během několika dní." Mladá hvězdička by měla přijít Basky na 8 milionů eur, k novým spoluhráčům se pak Ander připojí v létě.

17:16 - Jefferson Montero odchází hostovat z Villarrealu do Levante. Pro Granotes to znamená nutnost uvolnit jedno místo na soupisce. Černý Petr zbyl na Nacha Gonzáleze, jenž si zpřetrhal křížové vazy v koleni.

17:18 - Real Madrid poslal 23letého stopera Davida Mateose na hostování do řeckého celku AEK Atény. Tedy další odchovanec směrem ven. Florentinovo heslo "Zidanes y Pavones" už asi nefrčí.

17:20 - Také Barcelona zřejmě přijde o jeden talent, Rochina z rezervního týmu je blízko odchodu do Blackburnu Rovers.

17:22 - Nabil Baha skončil po vzájemné dohodě v Málaze. Zájem projevilo několik celků Segundy. A když už jsme u druhé ligy, tak Elche přestaly bavit mimofotbalové eskapády Wakasa, jemuž byla rozvázána smlouva.

17:29 - Javito se vrací z Arisu zpět do Španělska, Deportivo ohlásilo jeho příchod na svém oficiálním webu. Celek z Riazoru navíc lanaří útočníka Xisca, jenž vloni nepříliš úspěšně hostoval v Racingu. Xisco na sebe nejvíce upozornil hláškou, že už do Newcastlu zpět nechce, a navrch přidal nějakou tu kritiku k pár činovníkům klubu. Vrátit se musel a teď tam nehraje. Nečekané.

17:44 - V kauze Drenthe žádné novinky. Nizozemec chce vyměnit Hércules za Juventus v naději, že si se Starou dámou více zahraje. Problémem je hráčův plat. Drenthe dokonce vyhrožoval, že se vrátí do Realu Madrid, odkud je na Rico Pérez na hostování. Zástupci Bílého baletu dělají, že to neslyšeli.

18:15 - Když to nejde Racingu, je tu Žigić. Když to nejde Žigićovi, je tu Racing. Letos to nejde ani jednomu z nich, takže by mohlo už potřetí dojít ke spolupráci, aby to šlo všem zase dobře. Kantábrijci už údajně připravují za vytáhlého Srba z Birminghamu nabídku.

18:20 - Z anglického ráje spekulací přišla zpráva, že by Villarreal mohl lanařit Lucase Leivu z Liverpoolu.

18:50 - Rušno začíná být na Iberostar Estadi. Cavenaghi podle všeho skutečně zamíří do brazilského Internacionalu, nahradit by ho v Mallorce mohl Anthony Ujah z Lillestrømu.

19:40 - Tottenham s Forlánem neuspěl, tak svůj radar přesunul do jiné části Španělska, a sice na El Madrigal, odkud se snaží zlákat Giuseppe Rossiho. A to za pěkných 35 milionů liber. Co na to Žlutá ponorka?

20:30 - Rochina skutečně opouští barcelonské béčko, a to formou přestupu do Blackburnu. Cenu ani jeden z klubů neprozradil.

21:45 - Sevilla poslala mladého útočníka Juana Carlos na hostování do druholigové Cartageny.

21:47 - Soupiska Málagy zeštíhlila o Edinha, jenž bude hostovat v Marítimu.

21:48 - Zajímavé tahy dělá vedení Racingu. Z Tottenhamu získali Kantábrijci podle deníku AS na hostování Giovani dos Santose, hledání klasického hroťáka pokračuje. Birmingham si cení Žigiće na 7 milionů eur, překvapivou posilou Racingu by se tak mohl stát Miroslav Klose.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace