Preview: AC Milán - Barcelona

Trénink Barcelony na San Siru (© marca.es)

Liga mistrů se těší na šlágr čtvrtfinále. V prvním zápase v Itálii si to rozdají fotbalisté AC Milán a Barcelony.

Utkání slibuje atraktivní podívanou plnou gólů, což splnily oba vzájemné zápasy v základní skupině, v nichž byla po výsledcích 2-2 a 3-2 úspěšnější Barcelona. Bude se obhájci titulu dařit i tentokrát?

Velká pozornost je tradičně soustředěna na Zlatana Ibrahimoviće. Útočník AC je v letošní sezóně ve skvělý formě a stále touží Barceloně a Guardiolovi dokázat, že se ho neměli zbavovat. Na opačné straně hřiště bude hvězdou tradičně Lionel Messi, jenž svou výkonnost posouvá stále do větších výšin.

Základní jedenáctka Barcelony by s výjmkou Érica Abidala, který se ve čtvrtek podrobí transplantaci jater, nejsilnější možná. V útoku to vypadá na trojlístek Messi, Cesc a Alexis Sánchez, Mascherano se zasune do obrany, oba Puyol mohl nahradit Abidala na kraji.

Pato, Abate, Flamini, Inzaghi a Cassano jsou známé absence AC Milán. Na poslední chvíli na seznam ztrát Allegriho party přibyl obránce Thiago Silva, o něhož se shodou okolností zajímá právě vedení dnešního soupeře AC. Van Bommel si odpykává karetní trest. I přes výrazné oslabení má lídr Serie A velmi kvalitní tým.

Atraktivní duel začíná na San Siru ve 20:45, mužem v černém bude Jonas Eriksson ze Švédska.

Pravděpodobné sestavy:

AC Milán: Abbiati; Bonera, Nesta, Mexès, Antonini; Aquilani, Ambrosini, Nocerino; Boateng, Ibrahimović a Robinho.

Barcelona: Víctor Valdés; Dani Alves, Mascherano, Piqué, Puyol; Busquets, Iniesta, Xavi; Alexis Sánchez, Fàbregas a Messi.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace