Preview: APOEL - Real Madrid

Real Madrid bude spoléhat na Cristiana Ronalda (© marca.es)

Real Madrid dnes čeká první utkání čtvrtfinále Ligy mistrů na půdě APOELu.

Bílý balet přešel v osmifinále přes CSKA Moskva, kdy rovněž začínal na hřišti soupeře. José Mourinho doufá, že tentokrát jeho mužstvo na rozdíl od ruského dobrodružství, kde remizovalo 1-1 a muselo spoléhat na odvetu, nakročí k postupu vítězstvím.

APOEL je papírově nejslabším týmem mezi posledními osmi, po skvělých výkonech v základní skupině však dokázal poslat ze soutěže francouzský Lyon. Kyperského soupeře proto není radno podceňovat. Bouřlivé prostředí ho dnes požene za překvapením na úkor favorita, který sní o desátém triumfu v Lize mistrů.

Mourinho musí vymyslet, kým zaplní mezeru vzniklou absencí Xabi Alonsa. Mozek Bílého baletu pyká za karty a vše ukazuje na to, že důvěru dostane vedle Khediry Esteban Granero, neboť Lasse, dalšího adepta na uvolněný post, vyřadilo svalové zranění.

V dresu APOELu bude chybět Manduca, zřejmě nejlepší fotbalista Kypřanů. I bez něj však na outsider nechá na hřišti duši.

Výkop je naplánován na tradiční čas 20:45, rozhodčím bude Felix Brych z Německa.

Pravděpodobné sestavy:

APOEL: Chiotis; Poursaitides, Oliveira, Paulo Jorge, Boaventura; Hélder Sousa, Nuno Morais, Charalambides, Tričkovski, Solari a Ailton.

Real Madrid: Casillas; Arbeloa, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo; Khedira, Granero, Özil, Kaká; Cristiano Ronaldo a Benzema.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace