Preview: Atlético - Strømsgodset

Gregorio Manzano rozdává pokyny (© as.com)

Pro Atlético Madrid začíná seriál soutěžních zápasů již dnes, kdy ve třetím předkole Evropské ligy hostí Strømsgodset.

A Los Colchoneros jsou jasným favoritem, Strømsgodset se ještě nikdy do hlavní soutěže neprodral, naopak španělský celek ji před rokem celkovým vítězstvím ovládl.

Léto bylo v červenobílé části hlavního města pořádně rušné, včera skončily dohady o odchodu Sergia Agüera do Manchesteru City, Argentinec podepsal v Anglii smlouvu. "Odchod Kuna se na týmu nijak neprojeví, jsme připraveni," hlásí Gregorio Manzano, pro něhož to bude první zápas po návratu na lavičku Atlética.

Profesor nemůže počítat ani s druhým útočníkem Diegem Costou, jenž si zpřetrhal vazy v koleni. Na hrotu proto nastoupí Diego Forlán posílený uruguayským triumfem na Copa América s Adriánem.

Adrián však nebude zdaleka jedinou novou tváří, která se na hřišti objeví. Miranda, Sílvio a Gabi by měli rovněž debutovat. Mezi třemi tyčemi se pokusí dát zapomenout na De Geu, jenž zamířil do Manchesteru United, Joel.

Utkání, v němž by Atlético mělo bez větších problémů prokázat roli favorita, začíná na stadionu Vicente Calderóna v 21 hodin.

Pravděpodobné sestavy:

Atlético: Joel; Sílvio, Miranda, Domínguez, Filipe; Gabi, Tiago, Juanfran, Reyes; Adrián a Forlán.

Strømsgodset: Kwarasey; Madsen, Andersen, Aas, Kamara; Storflor, Konradsen, Sankoh, Vilsvik; Abu a Berget.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace