Preview: Barcelona - Bayern Mnichov

Zahlédne Barcelona světlo na konci tunelu? (© fcbarcelona.com)

Situace Barcelony se zdá být beznadějná. Výjimečná generace fotbalistů se však nevzdává a stále doufá v postup do Wembley.

Do dnešní odvety semifinále Ligy mistrů proti Bayernu jdou Katalánci s nutností napravit čtyřgólový debakl z Mnichova. Půjde na Camp Nou pouze o formalitu, nebo naděje ožijí?

Z Německa zní varovné hlasy, že Barcelona je stále nejlepším týmem světa, a pokud je někdy nebezpečná, pak v případě, že je raněná její čest. A ta v Mnichove dostala pořádnou ránu.

Na úspěšnějšího z dnešního duelu čeká ve finále Borussia Dortmund. Real Madrid nebyl daleko senzačnímu zmvrtvýchvstání, BVB ale postupový náskok o gól uhájila.

Hostující trenér Jupp Heynckes, jenž bude v létě vystřídán Pepem Guardiolou a touží se rozloučit pozvednutím ušatého poháru, má k dispozici kompletní kádr a jak sám řekl, nasadí nejsilnější možnou sestavu.

To si nemůže dovolit Tito Vilanova, neboť kouč Barcelony nemohl do nominace zahrnout Abidala, Busquetse, Mascherana a Puyola. Kvůli karetnímu trestu navíc absentuje levý bek Jordi Alba. Dobrou zprávou je alespoň zdravotní stav Lionela Messiho, Argentinec nastoupí od první minuty.

Honba za comebackem začíná na Camp Nou ve 20:45, na fair-play bude dohlížet Damir Skomina ze Slovinska.

Pravděpodobné sestavy:

Barcelona: Víctor Valdés; Dani Alves, Bartra, Piqué, Adriano; Song, Xavi, Iniesta; Alexis Sánchez, Pedro a Messi.

Bayern Mnichov: Neuer; Lahm, Boateng, Dante, Alaba; Javi Martínez, Schweinsteiger, Robben, Ribéry, Müller a Mandžukić.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace