Preview: Barcelona - Celtic Glasgow

Trénink Barcelony (© as.com)

Barcelona dnes může nakročit k postupu do vyřazovací části Ligy mistrů, na Camp Nou hostí skotský Celtic.

Katalánci jdou do boje se stoprocentní bilancí, neboť porazili Spartak Moskva i Benficu Lisabon. Celtic má na kontě o dva body méně, když s portugalským celkem remizoval a zdolal Spartak.

Velká pozornost bude soustředěna na výkon obrany Barcelony, která v úvodu sezónu inkasuje až příliš branek. Tito Vilanovu znovu musí s jejím složením improvizovat, neboť Puyol, Dani Alves, Abidal i Gerard Piqué pokračují mimo hru.

Defenzivní čtyřka by měla mít stejné složení jako proti Deportivu, tedy Montoya, Song, Mascherano a Jordi Alba. Vyloučena ale není ani možnost, že by od první minuty nastoupil Adriano Correia či Bartra. Další novinkou může být zařazení Alexise Sáncheze. Sergio Busquets pyká za karty.

Hostující výběr postrádá jména Lassada a McGeouche. Naopak Forrest, Brown či Samaras zdravotní problémy překonali a jsou připraveni nastoupit.

V katalánské metropoli začne utkání ve 20:45, na fair-play bude dohlížet Gianluca Rocchi z Itálie.

Pravděpodobné sestavy:

Barcelona: Víctor Valdés; Montoya, Song, Mascherano, Jordi Alba; Xavi, Fàbregas, Iniesta; Alexis Sánchez, Pedro a Messi.

Celtic Glasgow: Forster; Lustig, Wilson, Mulgrew, Izaguirre; Wanyama, Brown, Forrest, Ledley, Commons a Hooper.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace