Preview: Barcelona - PSG

Na tréninku Barcelony nechyběl ani Messi (© sport.es)

Druhý den čtvrtfinálových odvet Ligy mistrů nabídne i souboj Barcelony s PSG.

V Paříži se oba celky rozešly v zápase, který byl poznamenaný kontroverzními výroky rozhodčího Wolfganga Starka, na něhož Katalánci podali oficiální stížnost, remízou 2-2, což nechává šance do dnešního střetnutí otevřené.

Lepší výchozí pozici přece jenom má Barcelona, které stačí k postupu do semifinále jakákoliv výhra, ale také remízy 0-0 či 1-1.

Největší otazník z tábora domácích visí před mačem na Camp Nou nad Lionelem Messim. Argentinec už naplno trénoval po svalovém zranění a v nominaci nechybí, přesto není jisté, nastoupí-li v základní sestavě. Pokud by nemohl hrát, sáhne Tito Vilanova zřejmě po Cescovi v roli falešné devítky. Mezi povolanými jsou také uzdravení Adriano a Pedro. Puyol a Mascherano zůstávají mimo hru.

Hostující PSG se musí obejít bez záložníka Matuidiho, jednoho z hrdinů pařížského klání. Thiago Motta a Thiago Silva naproti tomu mohou nastoupit. A chybět samozřejmě nebude ani Zlatan Ibrahimović, největší útočná hrozba PSG.

Utkání odstartuje ve 20:45, rozhodčím bude Björn Kuipers z Nizozemska.

Pravděpodobné sestavy:

Barcelona: Víctor Valdés; Dani Alves, Bartra, Piqué, Jordi Alba; Busquets, Xavi, Iniesta; Alexis Sánchez, Villa a Fàbregas.

PSG: Sirigu; Jallet, Thiago Silva, Alex, Maxwell; Verratti, Beckham, Lucas Moura, Pastore; Lavezzi a Ibrahimović.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace