Preview: Barcelona - Santos

Neymar (© marca.es)

Barcelonu dělí devadesát minut od další trofeje do sbírky, Pep Team se představí ve finále mistrovství světa klubů.

To se odehraje na International Stadium Yokohama a soupeřem španělského mistra a vítěze Ligu mistrů bude brazilský Santos.

Netřeba připomínat, že největší hvězdou Pelého klubu je Neymar, jenž je často označován právě za zástupce podle mnohých nejlepšího fotbalisty historie. A kdo ví, třeba mladá hvězdička nastoupí proti svým budoucím spoluhráčům, protože Barcelony patří mezi hlavní zájemce o Neymarovy služby.

Souboj Messi versus Neymar by sám o sobě byl dostatečným tahákem, ale utkání toho nabízí víc. Xavi, hvězda El Clásica Iniesta či Neymarův kamarád Dani Alves na jedné a Borges, Ganso nebo Evropanům dobře známý Elano na druhé straně.

Nepravděpodobný se jeví start Alexise Sáncheze. Chilský reprezentant má svalové potíže a Pep Guardiola nechce riskovat, že by po Davidu Villovi přišel během krátké doby o další ofenzivní eso.

Dokáže Barcelona pozvednout další pohár? Odpověď se začne psát od 11:30, rozhodčím utkání bude Ravshan Irmatov z Uzbekistánu.

Pravděpodobné sestavy:

Barcelona: Víctor Valdés; Dani Alves, Puyol, Piqué, Abidal; Busquets, Xavi, Iniesta; Fàbregas, Pedro a Messi.

Santos: Cabral; Danilo, Bruno, Edu Dracena, Durval; Henrique, Ganso, Elano, Arouca; Neymar a Borges.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace