Preview: BATE Borisov - Barcelona

Fanoušci Barcelony (© as.com)

Výprava Barcelony odcestovala do Běloruska, kde se utká ve druhém utkání základní skupiny Ligy mistrů s celkem BATE Borisov.

Zápas, v němž Katalánci chtějí potvrdit roli jasného papírového favorita, se neodehraje v Borisovu, ale v Minsku, neboť tamější stadion má větší kapacitu.

Blaugranas vstoupili do milionářské soutěže remízou s AC Milán, další zaváhání by znamenalo zbytečné komplikace v boji o postup, který by neměl obhájci titulu uniknout.

Největším ofenzivním nebezpečím domácích bude Mateja Kežman. Zkušený forvard nastoupil v novém dresu zatím pouze ve čtyřech zápasech bez gólového zápisu, proti Barceloně chce ukázat, že stále umí být platným fotbalistou.

Sestava Barcelony je jedním velkým otazníkem. Pep Guardiola nemůže využít služeb Iniesty, Afellaye a Alexise Sáncheze, Gerard Piqué už je fit a poprvé od finále ve Wembley by mohl vytvořit tradiční stoperskou dvojici s Carlesem Puyolem.

Svůj brankový účet je připraven rozšířit Messi, do základní sestavy by se měl protlačit i Cesc, zřejmě na úkor jednoho z dvojice Pedro a Villa.

Zápas začíná ve 20:45, rozhodčím bude Němec Manuel Gräfe.

Pravděpodobné sestavy:

BATE Borisov: Gutor; Gordejchuk, Filipenko, Simić; Volodko, Olekhnovich, Rudik, Baga; Bressan a Kežman.

Barcelona: Víctor Valdés; Dani Alves, Piqué, Puyol, Abidal; Keita, Busquets, Xavi; Fàbregas, Villa a Messi.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace