Preview: BATE Borisov - Valencia

Roberto Soldado (© as.com)

BATE Borisov je jedním z překvapení letošní Ligy mistrů. Formu běloruského celku prověří Valencia.

BATE zvítězilo v obou dosavadních zápasech základní skupiny, a to nad Lille i Bayernem Mnichov. Díky tomu se vyšvihlo do čela skupiny F. Valencia dala zapomenout na prohru z Mnichovu výhrou nad Lille. Pokud chtějí Netopýři pomýšlet na postup, měli by dnes bodovat.

Pellegrinův tým posílil víkendový triumf nad Athleticem po skvělém obratu v závěru utkání. Přenést dobrou náladu i do milionářské soutěže, to je cílem Valencie.

Mezi tři tyče se zřejmě vrátí Diego Alves, neboť Vicente Guaita má žaludeční potíže. Piatti a Canales pokračují mimo hru, na poslední chvíli se k nim přidal také Jérémy Mathieu. Na úkor Jonase by v útoku mohl dostat přednost Nelson Valdez, hrdina souboje s Athleticem.

Domácí kouč Viktor Goncharenko má k dispozici kompletní kádr, se kterým se pokusí o další překvapivý výsledek na úkor papírového favorita.

Zápas začíná ve 20:45, rozhodčím bude Skot Craig Thomson.

Pravděpodobné sestavy:

BATE Borisov: Gorbunov; Polyakov, Simić, Sivakov, Yurevich; Olekhnovich, Pavlov, Volodko, Bressan, Hleb a Rodionov.

Valencia: Diego Alves; João Pereira, Rami, Ricardo Costa, Cissokho; Gago, Tino Costa, Feghouli, Jonathan Viera; Valdez a Soldado.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace