Preview: Bayer Leverkusen - Villarreal

Juan Carlos Garrido (© marca.es)

Čest Španělska v Evropské lize už hájí pouze Villarreal, který dnes čeká úvodní utkání osmifinále proti Leverkusenu.

Výhodu domácího prostředí mají jako první Němci, kteří v základní skupině přešli přes Atlético Madrid. V lize se trápící Žlutá ponorka to bude mít těžké, protože Leverkusen se naopak v domácí soutěži může pochlubit skvělými výsledky, které ho vynesly až na druhou pozici.

Nepomáhá k tomu Michael Ballack, jedno z nejslavnějších jmen z tábora Leverkusenu, který v posledních týdnech nehraje, tentokrát se ani nevešel do nominace... Friedricha vyřadilo zraněné rameno a Barnettu žaludeční potíže.

"Villarreal má v kádru skvělé hráče, ale máme šanci postoupit. Nesmíme se vždát našeho herního stylu, pak můžeme uspět," říká Eren Derdiyok.

V sestavě žlutých se neobjeví Ángel, pro kterého sezóna skončila před několika týdny kvůli vážnému zranění kolena, Marcos Senna, Cicinho a Capdevila.

V BayAreně je výkop v 19 hodin, Ital Paolo Tagliavento bude dohlížet na to, aby se hrálo tvrdě, ale v rámci pravidel.

Pravděpodobné sestavy:

Leverkusen: Adler; Vida, Schwaab, Reinartz, Kadlec; Vidal, Rolfes, Sam, Renato Augusto, Castro a Derdiyok.

Villarreal: Diego López; Mario Gaspar, Gonzalo, Marchena, Joan Oriol; Bruno, Borja Valero, Cani, Cazorla; Nilmar a Rossi.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace